2777
2789

من عاشقش بودم 

خیلی خیلی خیلی دوسش داشتم 

بهم خیانت کرد رفت با اون بخاطر اون ولم کرد

خیلی بهم ظام کردن جفتشون

پسره رسما ازم سو استفاده کرد

نمیدونم چرا هنوزم برام سخته با ی نفر دیگه ببینمش

قراره ازدواج کنن 

همش میگم اون چی داشت که من نداشتم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

تو یه قلب مهربون عاشق داشتی و خدای بزرگی که نذاشته با یه خیانتکار ازدواج کنی... تا حدود یک ماه رنج میکشی.. رنج به معنای واقعی و بعد درست میشی.. یه روز به خودت میای از خواب عاشقی بیدار میشی و خداروشکر میکنی بابت اینکه زندگیت تباه نشد.... زندگی با مردی که خیانت میکنه و معنی عشق رو نمیفهمه شکنجه هر لحظه است

تو یه قلب مهربون عاشق داشتی و خدای بزرگی که نذاشته با یه خیانتکار ازدواج کنی... تا حدود یک ماه رنج م ...

خیلی وقته گذشته فراموش نکردم

دختره گفت عوض شده و به من خیانت نمیکنه

قلبم شکست

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقته گذشته فراموش نکردمدختره گفت عوض شده و به من خیانت نمیکنهقلبم شکست

تازه... دختره راست هم گفته باشه و بر فرض محال بهش خیانت نکرده.. اول شب درازه... دوما مهم تویی که بهت خیانت کرده.. اصل تویی شاید اون دختر با هر فلاکتی بتونه زندگی کنه.. شاید خوشبخت یا بدبخت بشه... نقشی تو زندگی من و شما نداره 

. اینجا محور تویی... فقط به فکر خودت باش

. دنیا بگن خوبه قبول نکن... مهم تجربه شخصی توعه

وقتی ازدواج کنه و چشمت ازش ببره فراموش میکنی.. دختره حرف مفت زده.. ذات مرد هیچوقت عوض نمیشه

از این سوختم که دختره میدونست با منه و باز رفت سمتش