2777
2789

چیکار کنم که هم برا کنکور خوب بخونم هم برا نهاییا وقتم برای تستی خوندن میرسه تو طول روز ولی دیگه برا تشریحی خوندن نمیرسه قبلا فقط کنکور بود راحت تر بود آخه این نهاییا چیه اضافه کردن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️میخوام تو یه سال هم کنکورو جمع کنم هم نهاییارو

الان باید یازدهمم نهایی خوند؟ یعنی هم عمومیاش هم تخصصیاش؟😮

ارههه لعنتی خییلی سخت شده حالا تخصصیارو میگی داری برا کنکورم میخونی بلدی ولی عمومی رو چیکارش باید کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت نیست ولی مصصححا وطراحا عقده ای تیمارستانین

من میخوام میخوام نمراتم 19 یا بالای 19 شه حتما بعدم برا کنکور خوب میخونم میترسم نتونم برا نهاییا خوب بخونم خصوصا عمومیا 

شما پایه چندمی؟

بنظرم تو تابستون فقط دروس تخصصی رو تستی کار کن

برای نهایی از از اول سال تحصیلی با مدرسه جلو برو مثلا دینی درس ۱ درس دادن برای هفته بعد که دینی داری چه دبیر بپرسه چ نپرسه  حتما بخون و بقیه درس ها همین طور راحت میتونی نهایی بالا ۱۹  بشی 

شما پایه چندمی؟بنظرم تو تابستون فقط دروس تخصصی رو تستی کار کنبرای نهایی از از اول سال تحصیلی با مدرس ...

من مدرسه نمیرم که فارغ التحصیلم برا همین که مدرسه نمیرم نگران تشریحیا هستم 

شما پایه چندمی؟بنظرم تو تابستون فقط دروس تخصصی رو تستی کار کنبرای نهایی از از اول سال تحصیلی با مدرس ...

سال یازدهمم اضافه شده نمیدونم چیکار کنم حالا میخوام ساعت مطالعمو ببرم بالا که عمومیارو هم برسم بخونم ولی خیلی سخت میشه اما مجبورم

من نمراتم مال سالای پیشه دوباره میخوام کنکور بدم اونموقع ها نمره مهم نبود من معدلم 17 اینا بود میخوا ...

به دوازدهمی میشناسم همینجوری بود یه شاور رتبه برتر گرفت امسال 100 پزشکی تهران قبوله

به دوازدهمی میشناسم همینجوری بود یه شاور رتبه برتر گرفت امسال 100 پزشکی تهران قبوله

جدی خوش ب حالش منم میخوام پزشکی بیارم یا حداقل فیزیوتراپی قبول شم برا همون نگرانم چون ترازم باید بالا باشه

من اونموقعا اصن خوب نمیخوندم درس بخاطر همین معدلم اینجوری بخونم میتونم بالای 19 بگیرم

من اونموقعا اصن خوب نمیخوندم درس بخاطر همین معدلم اینجوری بخونم میتونم بالای 19 بگیرم

دینی گرفت ۱۵ 

فارسب گرفت ۱۴ معدلش شد ۱۸.۲۵ ) البته درصداشم بد بود( 

بعد امسال همودرصداش خوب سد هم معدلش ۱۹ صد