2777
2789
عنوان

عمل لوزه سوم کودک

260 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

دخترم ۱۰ سالشه.هفته ی دیگه نوبت عمل داره.خیلی استرس دارم

عملش سخته؟ بچه هاتون خیلی اذیت شدن؟ بعد عمل میتونن صحبت کنن؟ میتونن از خونه بیرون برن؟ ببخشید سوالام زیاده😀

ممنون میشم با راهنماییاتون استرس و نگرانی یه مادر رو کم کنید🥺 

منم باید برم برا عمل لوزه پسرم 

خیلی زیاد استرس دارم 

شما کدوم شهرید؟ 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حق داری.دخترم از من ریلکس تره.میگه راحت میشم🤕من مشهدم عزیزم

ان شالله دل همه مامانا اروم باشه. 

عمل دختر شما هم عالی باشه 

من شیرازم دنبال ی دکتر خوب 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
عمل انجام دادینمن تجربه عمل با توفیقی دارم راضی بودم

سلام، نه اومدیم شیراز رفتم پیش دکتر بازیاری نوبت عمل نداشت تا برج 10

برگشتم شهر خودمون فردا نوبت داره پیش ی فوق تخصص ببرم بیمارستان خصوصی عمل کنیم

سلام، نه اومدیم شیراز رفتم پیش دکتر بازیاری نوبت عمل نداشت تا برج 10برگشتم شهر خودمون فردا نوبت داره ...

انسالله خیره 

قبل عمل به کودکت بگو وقتی منو ندیدی گریه نکن تا گلوت خراب نشه فقط اساره کن تا بیارنت پیش من 

اره حق داری.دخترم از من ریلکس تره.میگه راحت میشم🤕من مشهدم عزیزم

من سه سالم بود عمل کردم مامانم میگه فقط بستنی میخوردی 

الان دخترم دندونپزشکی گفت لوزه داره 

علائم دخترتون چیه؟؟

سلام عزیزم خیلی عمل راحتیه اصلا نگران نباش باور کن انقدر بچه راحت میشه میگی کاش زودتر میبردم .درد زیادی نداره فقط باید تند تند بستنی وانیلی فقط وانیلی بدی بخوره خودشون شربت میدن هم مسکن هم انتی بیوتیک که ساعتاش هم میگن بهتون دیگه اینکه یه سری توضیحاتم میدن فقط یک مقدار مراقبت میخواد البته دختر من هر سه تا لوزه اش رو برداشتند