من اینجوری درست میکنم:پیاز رو خلالهای باریک اما بلند خرد میکنم و سرخ میکنم با روغن زیاد که لازمش داریم بعدا.سیرها رو هم درسته میاندازم سرخ شده.بعد مرغها رو با اینا و نمک و زعفرون میزارم بپزه.فلفل میزنم .فلفل دلمه و هویج هم.ولی زردچوبه نه.اب هم زیادی نمیریزم.وقتی پخت کل آبش رو منتظر میشم خشک بشه.روغن زیاد رسختیم اون باقی میمونه و مرغها قشنگ توش سرخ میشن.پیازها هم که طلایی شدن رنگ شون رو پس میدن به مرغها و مرغ خوشرنگ میشه بعد دوباره با این سرخ شدنه طلایی میشه.
خشک نیست چون روغن زیاد ریختیم حکم سس داره با موادش.
کنارشون رب انار رو تو سس خوری میارم سر سفره
در کل میشه سبک اکبرجوجه با این تفاوت که روغنش حیوانی نیس و همه کس دوست دارن.هرکس خورده خیلی راضیه.ویاز فراوان.سیر زیادی که درسته بشوری دمش رو بگیری و با پوست بزاری اونم زیاد.فلقل دلمه و هویجشم زیاد.