2777
2789

تنبلی تخمدان دارم دکترم بهم گفت فعالیت داشته باش 

منم رفتم باشگاه ثبت نام کردم تو یه هفته دو روز بدنسازی یه روز فیتنس دو روز اروبیک یه روز زومبا 

تقریبا بعد یه ماه پریودم منظم شد همه چی داشت خوب پیش می‌رفت تا اینکه پهلوم تیر کشید از ساعت ۹ شب تا ۸ صبح 

رفتیم دکتر آرامبخش زدن خابیدم

روز بعدش بیدار شدم درد نداشتم فقط رفتم توالت چشم افتاد به پایین دیدم کاسه دسشویی همش خونه 

شب رفتم آزمایش دادم نمونه گیر خیلی تعجب کرده بود چندبار پرسید مطمعنی پریود نیستی گفتم نه 

توی آزمایش تایید شد خون دیده شده ادارم قرمز مایل به سیاه بود 

دکتر عوضی منو ترسوند تو روم بهم گفت احتمالا سنگع سنگ نباشع سرطان کلیه س 

بعد سونو دادم مشخص شد شن بوده که دفع شده ولی از اون دکتری که بم استرس داد هیچوقت نمی‌گذرم 

قبلا داشتی نمیدونستی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خراب نکردی ورزشتوادامه بده این عالیه که شن دفع کردی واگرورزش نمیکردی توکلیه میموندن بزرگترمیشدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جدی ؟؟؟🥺🥺🥺

بله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖