2777
2789
عنوان

هیچکس به جز نینی یار نیاد تو تاپیک

130 بازدید | 16 پست

توروخدا کاری کنید هیچ اثری از من و تاپیک هام نمونه و دیگه نتونم با این شماره وارد شم

به قران به خدا به هر کسی که میپرستی شماره واسه خودم نیست واسه شوهرمه نینی سایت رو هم میشناسه اگه بیاد اینجا تاپیک هارو ببینه زندگی من به خطر میوفته😭😭😭😭

تاپیک فحش و جنسی بزنم اکانتم کلا حذف میشه؟😢😢

شماهم انسانید درک دارید توروخدا یکم درک کنید😭

تاپیک هام رو واسه نینی یار ۱ فرستادم ولی حذف نکرد من الان جز حذف اکانت راه دیگه ای ندارم 😭😭

@niniyar_5  

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨

تاپیک خلاف بزنین برای لغو بعدش دیگه هیچ خدماتی بهتون ارائه نمی دیم مثلا بیایین بگین یک تاپیکم رفته گوگل عکسم رفته گوگل پاک کنین انجام نمیدیم 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوسه تا فوش بده

با فحش و بدون فحش فرقی نداره الانم درخواست داده میتونه بگه لغوم کن و لغو میشه با فحش هم لغو میشه هیچ فرقی نداره فقط شخصیتش رفته زیر سوال پس فردا هم شوهرش بیاد بگه این خط چرا تعلیق شده دلیلش چیه؟ به عنوان مریض جنسی معرفی میشه بعد میتونین ثابت کنین واسه لغو این حرفها رو زدین؟ پست بالا رو هم بخونین

تاپیک خلاف بزنین برای لغو بعدش دیگه هیچ خدماتی بهتون ارائه نمی دیم مثلا بیایین بگین یک تاپیکم رفته گ ...

نه من میخوام کلا اکانتم حذف شه 

هرچقدر بخواید بهتون پول میدم فقط میخوام حذف شه 

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨
ببخشید با لغو کاربری این تایپکا حذف میشه

نه تاپیکها می مونن و میتونین وارد کاربری بشین و حتی به اعلان و پیام ها و داشبورد دسترسی دارین

نه من میخوام کلا اکانتم حذف شه هرچقدر بخواید بهتون پول میدم فقط میخوام حذف شه

اگر حذف داشتیم بدون پول براتون انجام میدادم نداریم فقط لغو داریم با لغو هم میتونین وارد کاربری بشین به پیامها داشبورد اطلاعات کاربری همه چی دسترسی دارین

نه من میخوام کلا اکانتم حذف شه هرچقدر بخواید بهتون پول میدم فقط میخوام حذف شه

یک راه بهتر هست میتونین شماره اش رو الان عوض کنین بعد این شماره که عضوید ازاد میشه کلا

یک راه بهتر هست میتونین شماره اش رو الان عوض کنین بعد این شماره که عضوید ازاد میشه کلا

سلام 

یعنی تنها راه حذف تاپیک توی نی نی سایت فقط گزارش زدن کاربر هاست؟

چند کاربر گزارش بزنن تاپیک حذف میشه؟؟

🌱✨

اخه اینم نمیشه دوتا خط داره یکیش دست هیشکی نیست و این خطش دست همه دوست و فامیل و اشنا هست 

پس هیچ راهی وجود نداره که یا کلا تاپیک ها حذف شه یا دیگه نشه با این شماره وارد شد؟

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨