2777
2789
عنوان

از خوشگلی یه خانم پیش شوهرم تعریف کردم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 24 پست
ممکنه

پس عشق چی میشه؟

من در واقعیت از همسرم سر تر هستم ۱۰ سال هم ازش کوچیکترم اما هرگز به هیچ پسر زیبایی نه خیره میشم نه حسرت میخورم چون الان دیگ دوسش دارم

پس ینی دوسم نداره اونقدر که باید درسته؟

کلا هیچوقت از هیچ خانمی جلو شوهرتون بد نگید.

با خانم همکار همسرم رفتیم بیرون واسم تعریف کرد ک با یکی از دوستاشون در ارتباط بودن ک خانمش زیبا بوده بعد میگفت همسرش یه مدت خیلی اینارو دعوت میکرده و با این خانمه گرم می‌گرفته.

گفت یه بار با خانمه رفتم استخر وقتی برگشتم الکی به دروغ شروع کردم از بدنش خانمه دوستش بد گفتن ک پر از لک و جوش بود و دنبال درمانش بوده و از این حرفا.

گفت از اون به بعد کلا رفتارش با اون خانمه عوض شد و شد یه شخص عادی واسش.

گفتم عجب سیاستی داشتی ک قبلش جر و دعوا راه ننداخته.

گفت چون خیلی ریز رفتار میکرد اگر دعوا میکردم منکر میشد و بدتر جذبش میشد

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس عشق چی میشه؟من در واقعیت از همسرم سر تر هستم ۱۰ سال هم ازش کوچیکترم اما هرگز به هیچ پسر زیبایی نه ...

نه

دلیل نمیشه

شمااون لحظه کاراشتباهی انجام دادین

اونم یه ذره فکرش درگیر شد

تعریف خانما ومردا از عشق کمی فرق داره

اون حسش لحظه ای بود

فراموش میکنه

پسر هستم
نهدلیل نمیشهشمااون لحظه کاراشتباهی انجام دادیناونم یه ذره فکرش درگیر شدتعریف خانما ومردا از عشق کمی ...

اما در واقعیت من دیدم مردایی که با زیباترین زن هم روبرو بشن حتی وقتی زنشون بی اطلاعه هرگز خطا نمیکنن

چه برسه به اینکه بخوان با زنشون سرد برخورد کنن

حسم میگه همسرم از زیبایی من راضی نیست

من یه چیزی میگم که ناراحت کننده است. اینکه همسرتون پیج زنهای خوشکل رو فالو میکنه و تو بیرون هم به زنهای دیگه نگاه میکنه، نرمال نیست.

برام عجیبه که کاربرها توصیه میکنن پیش شوهراتون از خوشکلی زنهای دیگه نگید.

من بدم میاد خانمم از مردهای دیگه جلوی من تعریف کنه،

ولی تعریف کردن از خوشکلی زنهای دیگه به من چه و چرا باید ناراحتم کنه؟؟! مگه اینکه خود مرد یه مشکلی داشته باشه و دلش پیش خانمش نباشه.

من یه چیزی میگم که ناراحت کننده است. اینکه همسرتون پیج زنهای خوشکل رو فالو میکنه و تو بیرون هم به زن ...

منم حرفم همینه 

همسرم خودش اومده خاستگاریم خودش منو پسندیده همه چی رو دیده تازه من از اونموقع خوشگل تر هم شدم...

اما میفهمم و حس میکنم دیوانه ی زن های خیلی زیباست 

الان پیشنهادتون به من چیه برادرانه؟

اینکه جدا شو و ازین حرفا نگید که اصلا نمیشه 

و اینکه تو رابطه جنسی هم خیلی دیر به دیر سمتم میاد و کلا جذابیت ظاهری ندارم براش 

با اینکه زشت نیستم و یه دختر معمولی با بدن معمولی و رو به زیبا

منم حرفم همینه همسرم خودش اومده خاستگاریم خودش منو پسندیده همه چی رو دیده تازه من از اونموقع خوشگل ت ...

والا پیشنهادی ندارم. شوهرتون خودش باید خودش رو کنترل کنه و به زنهای دیگه نگاه نکنه.

بنظرتون علت رفتار بدش با من چی بود؟مثلا اینکه کاش زن منم به زیبایی اون بود؟!

دفعه بعدی یه عیبی رو خانومه‌یذار مثلا الکی بگو دهنش بو میداده یا یه عیب دیگه بعدم چیزی نگو..دفعه اخرت باشه از زنی جلو شوهرت تعریف میکنی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اون توضیحلتی که از همسرت گفتی نشونه‌ی مرد هیز بود عزیزم.

و اینکه والا خوب دلی داری میشینی از قشنگی بقیه پیش  شوهرت میگی اونم شوهر چشم‌دریده😐

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]