2777
2789
عنوان

ریزش مو

30 بازدید | 6 پست

بخدا دارم کچل میشم بیوتین خوردم دوز ۱۰۰۰برند نکسایل جواب نداد اصلا 

تو تاپیکا تعریف هیروویت و هیرتامین. و سیستین ب ۶ رو کردن کدومش بهتره ؟تروخدا اگه کسی تجربه ایی داره بگه افسردگی گرفتم موهام قبلا بینهایت پرپشت بود الان ۳ ساله ریزشش قطع نمیشه 

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یونی زینک بخور عیرویت من خوردم حتی ب سیستینم خوردم اما هیرویت تو این دسته بهتره من یونی زینک کلا میخورم اما پریورین بخور محشره پزشک زیبایی می‌گفت برا ریزش عالی اگر قرص میخای رو دست اینا فیتو ولی گرونه پریورینو خدم نخوردم ولی میخام بخرم ی ورقشو ببینم خوب بود ادامه بدم راستی آمپول بیوتین بپانتین 6تاشو یعنی 12تا چون دوتا آمپول 6تا بیوتین 6تا بپانتین باید باهم بزنی بخر هفته آیی یکی بزن عالی 

هیرتامین برا ریزش تاثیر ندارع زیاد بیشتر تقویت اما فیتو برارریزش و رویش مجددع

عزیزم یونی زینک بخور عیرویت من خوردم حتی ب سیستینم خوردم اما هیرویت تو این دسته بهتره من یونی زینک ک ...

مرسی زیباا🥲❤

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
عزیزم یونی زینک بخور عیرویت من خوردم حتی ب سیستینم خوردم اما هیرویت تو این دسته بهتره من یونی زینک ک ...

مرسییی زیباا🥲💖