2777
2789
عنوان

حس ششمی دخترک باربی لطفا بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 33 پست
آخه عزیزم منکه پیشگو یا فالگیر نیستم که هرچی راجب محل زندگیت و خودت و شوهرت و اسم خواهرشوهرت حس کردم ...

عزیزم شما آینده را حس نمی کنید؟ یعنی  من رابطم با آقای ج درست میشه و به ازدواج میرسه؟در آینده با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟می توانم با آقای ج خوشبخت بشم؟من در نهایت چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم منکه پیشگو یا فالگیر نیستم که هرچی راجب محل زندگیت و خودت و شوهرت و اسم خواهرشوهرت حس کردم ...

باربیعزیزم چیزهایی که گفتید درست بوده،تهمت نزدید گلم،آن خانم کاری کرد که خودم متوجه شدم،البته علت جداییم کار آن خانم تنها نبوده،میخواهم همان طور که به بقیه در باره ی آینده گفتید به من هم بگویید،من رابطم با آقای ج درست میشه و به ازدواج میرسه؟در آینده با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟می توانم با آقای ج خوشبخت بشم؟من در نهایت چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی گلم 

@دخترک_باربی سلام عزیزم من  در تاپیک ها دیدم که به افراد علاوه بر حال در باره ی آینده ی آن ها هم که سوال پرسیدند پاسخ دادید، لطفا به من هم در باره ی آینده پاسخ بدهید ممنونم، آقای ج به من پیام میده و رابطمون درست میشه یا نه؟اگر پیام میده چه زمانی؟با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟می توانم باهاش خوشبخت بشم؟اگر با آقای ج ازدواج ندارم با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم خواهش می کنم جواب بده ،من به حست اعتماد دارم،مرسی گلم

فعلا زوده شما اول ببین اخلاقاتون بهم میخوره یا نهفکر کنم یکیو دوست داشته باشه ،ولییی با حرف من حس شش ...

@دخترک_باربی  

سلام عزیزم،ببخشید منم سوال میکنم💙

امسال دانشگاه قبول میشم؟

رفیق قدیمیم (س) پیام میده بهم ؟خیلی منتظرشم و دلم براش تنگ شده💔😕

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

سلام عزیزمببین حس میکنم گذشته خیلی سختی داشتی یه جورایی زود شوهرکردی و شوهرتم آدم خوبی از آب در نیوم ...

( م) ازم خوشش میاد؟بهم پیشنهاد آشنایی و ازدواج میده؟ب ازدواج ختم‌ میشه؟ممنون میشم جوابمو بدی 3تا آیت الکرسی برات میخونم لطفا جوابمو بده و ممنون میشم هرچیز دیگه ای هم حس میکنی بگی

عزیزم بیشتر خواستی بدونی باید فا ل بازکنم با حسی،خواستی درخواست بده ....

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

سلام عزیزم شبت بخیر ببخشید میپرسم چون خودمم خیلی آنچنان اعتقاد به فالگیری و اینا ندارم 

ولی اگه حس ششمی فقط این سوالمو جواب بده(:

آیا همونطوری که بهش فک میکنم بهم فک میکنه؟ اصن فک میکنه بهم؟ ممکنه ببینمش دوباره؟ ایرانی نیس کلا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت ظهور بفرست❤🌿D: [ گفتم شرابِ وصل به اوباش می دهند؟ / با خنده گفت بنده ی (او) باش می دهند ] .. (: 
چرا بهم درخواست دادی اینجا بهم بگو چیکار داری

سلام عزیزم من در تاپیکی خواندم گفتید یک حس ششم بود که حرفاش اتفاق افتاد، میشه لطفا بفرمایید کی بوده؟میخواستم ببینم من ازش پرسیدم یا نه،ممنونم 

اها اون تعلیق شده نیستش دیگه

متوجه شدم میخواستم ببینم کیه و اسمش چیه؟من از افراد زیادی پرسیدم میخواستم ببینم از این کاربر قبلا پرسیدم یا نه،مرسی عزیزم