سلام عزیزم من چند بار پرسیدم پاسخ ندادید،میشه لطفا پاسخ دهید،در تاپیک هایی دیدم حس ششمتون خیلی خوبه،میشه لطفا بفرمایید حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم
آخه عزیزم منکه پیشگو یا فالگیر نیستم که هرچی راجب محل زندگیت و خودت و شوهرت و اسم خواهرشوهرت حس کردم ...
عزیزم شما آینده را حس نمی کنید؟ یعنی من رابطم با آقای ج درست میشه و به ازدواج میرسه؟در آینده با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟می توانم با آقای ج خوشبخت بشم؟من در نهایت چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه عزیزم منکه پیشگو یا فالگیر نیستم که هرچی راجب محل زندگیت و خودت و شوهرت و اسم خواهرشوهرت حس کردم ...
باربیعزیزم چیزهایی که گفتید درست بوده،تهمت نزدید گلم،آن خانم کاری کرد که خودم متوجه شدم،البته علت جداییم کار آن خانم تنها نبوده،میخواهم همان طور که به بقیه در باره ی آینده گفتید به من هم بگویید،من رابطم با آقای ج درست میشه و به ازدواج میرسه؟در آینده با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟می توانم با آقای ج خوشبخت بشم؟من در نهایت چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی گلم
@دخترک_باربیسلام عزیزم من در تاپیک ها دیدم که به افراد علاوه بر حال در باره ی آینده ی آن ها هم که سوال پرسیدند پاسخ دادید، لطفا به من هم در باره ی آینده پاسخ بدهید ممنونم، آقای ج به من پیام میده و رابطمون درست میشه یا نه؟اگر پیام میده چه زمانی؟با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟می توانم باهاش خوشبخت بشم؟اگر با آقای ج ازدواج ندارم با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم خواهش می کنم جواب بده ،من به حست اعتماد دارم،مرسی گلم
عزیزم بیشتر خواستی بدونی باید فا ل بازکنم با حسی،خواستی درخواست بده ....
خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،