2777
2789
عنوان

حس ششمی دخترک باربی لطفا بیا

649 بازدید | 33 پست

سلام عزیزم من چند بار پرسیدم پاسخ ندادید،میشه لطفا پاسخ دهید،در تاپیک هایی دیدم حس ششمتون خیلی خوبه،میشه لطفا بفرمایید حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

@دخترک_باربی سلام عزیزم من چند بار پرسیدم پاسخ ندادید،میشه لطفا پاسخ دهید،در تاپیک هایی دیدم حس ششمتون خیلی خوبه،میشه لطفا بفرمایید حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

ببین حس میکنم گذشته خیلی سختی داشتی یه جورایی زود شوهرکردی و شوهرتم آدم خوبی از آب در نیومده ،معربون و تپل و مو کوتاه بوده اما خوش اخلاق نبوده یه جورایی یا اختلاف نظری و سنی داشتید

خودتم مذهبی هستی و یکی از شهرستان های مازندران زندگی میکنی مثل ساری شاید ؟ از شوهرت جدا شدی البته شایدم خواهر شوهر قبلیت م یا ر کاری کرده واستون نمی‌دونم

شغل های اداری رو دوست داری مثل کارمندی پرستاری یا معلمی تو یکی ازینا هم قبول میشی

شخص ج یکی دو ساله میشناسیش ؟دوست دارها ولی بنظرم بیشتر بشناسید همو آینده تون بهتره ،چشم های کشیده داره و مهربونه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

سلام عزیزمببین حس میکنم گذشته خیلی سختی داشتی یه جورایی زود شوهرکردی و شوهرتم آدم خوبی از آب در نیوم ...

سلام میشه اگه امکانش هست سوال منم جواب بدی 

با کراشم آینده ای دارم؟ یه سالی هست روش کراشم میخام اعتراف کنم بهش ولی نمدونم دوست دختر داره یانه 

سلام عزیزمببین حس میکنم گذشته خیلی سختی داشتی یه جورایی زود شوهرکردی و شوهرتم آدم خوبی از آب در نیوم ...

سلام میشه اگه امکانش هست سوال منم جواب بدی 

با کراشم آینده ای دارم؟ یه سالی هست روش کراشم میخام اعتراف کنم بهش ولی نمدونم دوست دختر داره یانه 

@دخترک_باربی مرسی گلم،خواهرشوهر قبلیم برای زندگیم دعا گرفته؟مشخصات ظاهریش را حس نی کنی چیه؟گلم یک سال هم نشده،من مدت کمی هست که آقای ج را میشناسم و الان رابطه ای با هم نداریم ،آیا رابطمون درست میشه و به ازدواج میرسه؟من با آقای ج می توانم خوشبخت بشم؟در نهایت من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟من خیلی سختی کشیدم و خیلی میترسم 

سلام میشه اگه امکانش هست سوال منم جواب بدی با کراشم آینده ای دارم؟ یه سالی هست روش کراشم میخام اعترا ...

فعلا زوده شما اول ببین اخلاقاتون بهم میخوره یا نه

فکر کنم یکیو دوست داشته باشه ،ولییی با حرف من حس ششمی پیش نرو اصلا اگه عاشقشی بهش بگو یا از زیر زبونش بکش با استوریاش ....

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

@دخترک_باربی مرسی گلم،خواهرشوهر قبلیم برای زندگیم دعا گرفته؟مشخصات ظاهریش را حس می کنی چیه؟گلم یک سال هم نشده که آقای ج را میشناسم،من مدت کمی هست که آقای ج را میشناسم و الان رابطه ای با هم نداریم ،آیا رابطمون درست میشه و به ازدواج میرسه؟من با آقای ج می توانم خوشبخت بشم؟در نهایت من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟من خیلی سختی کشیدم و خیلی میترسم 

فعلا زوده شما اول ببین اخلاقاتون بهم میخوره یا نهفکر کنم یکیو دوست داشته باشه ،ولییی با حرف من حس شش ...

پسرهمسایمونه زیاد همو میبینیم نمدونم چیکارکنم پیجش رو هم ندارم 

براهمی از ی طرف میترسم اعتراف کنم بهش قرارع هر روز ببینمش

پسرهمسایمونه زیاد همو میبینیم نمدونم چیکارکنم پیجش رو هم ندارم براهمی از ی طرف میترسم اعتراف کنم بهش ...

عوووو

پس سعی کن خودتو با مامانش جور کنی شاید اون یه چیزایی بدونه

@دخترک_باربی  مرسی عزیزم،عزیزم یکسال هم نشده که آقای ج را میشناسم،من مدت کمی هست که آقای ج را میشناسم و الان رابطه ای با هم نداریم ،آیا رابطمون درست میشه و به ازدواج میرسه؟من با آقای ج می توانم خوشبخت بشم؟در نهایت من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟من خیلی سختی کشیدم و خیلی میترسم 

@دخترک_باربی مرسی گلم،خواهرشوهر قبلیم برای زندگیم دعا گرفته؟مشخصات ظاهریش را حس نی کنی چیه؟گلم یک س ...

آخه عزیزم منکه پیشگو یا فالگیر نیستم که 

هرچی راجب محل زندگیت و خودت و شوهرت و اسم خواهرشوهرت حس کردم گفتم ،نمی خوام به کسی تهمت بزنم یا کسی زندگیشو با حرف من پیش ببره 

هرچی حس کردم راجب زندگیت گفتم دیگه نمی‌دونم شرمنده

عووووپس سعی کن خودتو با مامانش جور کنی شاید اون یه چیزایی بدونه

عشقم این سوالم را هم جواب بده لطفا،مرسی عزیزم،عزیزم یکسال هم نشده که آقای ج را میشناسم،من مدت کمی هست که آقای ج را میشناسم و الان رابطه ای با هم نداریم ،آیا رابطمون درست میشه و به ازدواج میرسه؟من با آقای ج می توانم خوشبخت بشم؟در نهایت من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟من خیلی سختی کشیدم و خیلی میترسم