2777
2789
عنوان

تورو خدااااا بیاین کمک بچم😭😭

114 بازدید | 13 پست

خانما من بچم خیلی شیطونه رفت پشت بخاری لوله بخاری رو با جا کند منم عصبی شدم خبر مرگم گرفتم با سیلی محکم زدم تو صورتش الان صورتش یکم دون دون قرمز دراورده زیر پوستی یکمم کبود شده اون ور صورتش، بیایین ببینم چه غلطی بکنم 

نفهمیدم دقیق چش شده

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلطو کردی دیگه چیزی نمیمونه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

سر زنش نمیکنم چون خودت مادرشی میدونی گناه داره

ولی حتما محکم زدی و پوست بچتم حساسه

بچه های جاری منم دست بهشون میزنه کبود میشن 

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

کاری که نمیتونی بکنی جای سیلی یکی دو روز دیگه میره

ولی اون آسیبی که به روح و روانش زدی تا آخر عمر باهاش 

هر جا خطایی کنه جرات ابراز نداره 

خطا رو با خطای بزرگتر قایم می کنه که دیگه نفهمی تا تنبیهش کنی 

حالا گذشت سعی کن به رفتارت بیشتر مسلط باشی 

قضاوتت نمیکنم چون جات نیستم 

چرا عصبی شدی و چرا زدی هم بهم مربوط نیست چون شاید شرایطت جوری بوده که این اتفاق افتاده 

همینکه پشیمونی کافیه 

اگر به گوشش نزدیک نیست یه ذره به رو بریژ داخل مشما بعد یه پارچه بکش روش بزار روی صورتش و با خریدن چیزایی که دوست داره یا کارایی که دوست داره انجام بده از پیش در بیار و دفعات بعد سعی کن خودتو کنترل کنی