2777
2789
عنوان

همه زن ها از من بدشون میاد

366 بازدید | 11 پست

وای بچه ها نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چرا همه زن ها از من بدشون میاد و دوس ندارن باهام رفت و آمد کنن، وقتی مجرد بودم هم خیلی به دوستام اصرار میکردم بریم بیرون حتی میگفتم مهمون من بریم کافه یا شام ولی نمیومدن..تو محیط کارم‌ یا استخر هم کسی تمایل نداره باهام دوست شه حتی خودمم بعضی اوقات پیش قدم میشم.. الان هم که متاهل شدم دوتا دوست بیشتر ندارم اونم بعضی اوقات تلفنی میحرفم.. ولی هرچی بهشون میگم بیاین با شوهرامون بریم بیرون نمیان.. درصورتی که مثلا براشون کادو خریدم یا کافه مهمونشون کردم و خیلی مهربون برخورد میکنم.. ولی حاضر نیستن با شوهراشون بیان همش میگن زنونه بریم.. به نظرتون کجای کار ایراد داره؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خودت حساس شدی الان همه اهل رفت امد نیستن بیشتر تنها میچرخن 

ولی به قول دوستمون شاید دهان یا بدنتون بویی میده که خدای نکرده سمتتون نمیان ازار دهندس براشون 

یا اینکه شما خودتو زیاد دوست نداری درونن همین باعث میشه اطرافیان ادمم زیاد جذبش نشن و دوسش نداشته باشن 

ولی من باز نظرم اینه شما حساس شدی وگرنه عادیه همه همینن

🌸💕

به نظرم خودت حساس شدی الان همه اهل رفت امد نیستن بیشتر تنها میچرخن ولی به قول دوستمون شاید دهان یا ب ...

نه من همیشه بوی خوب میدم، حتی دختر خاله هامو زندایی هامم همیشه بم میگن تو همیشه خوشبویی و بوی گل میدی.. چون همیشه عطر استفاده میکنم و هر روز حمام میرم حتی عرق هم نمیکنم ولی حس خوبی بم میده دوش گرفتن

چیکار به شوهراشون داری حتما تو رفتارت یه چیزی میبینن که ازت فاصله میگیرن الانم که میگی اسرار داری شوهراشونم بیان 

خب آلان تو این شرایط جامعه دیگه کسی جرائت رفت آمد خوانوادگی با دوستا رو نداره 

زیاد به شوهرای مردم گیر نده

من خودم از کسانی که سعی دارند هی پز داشته هاشونو بدن یا تعریفای بیخود از خودشون و خانواده شونو و کلاسشون و ... می کنن و فیس و چس دارند خوشم نمیاد و بزور و حداقل رابطه رو باهاشون دارم اونم اگر فامیل باشند اگر دوست باشند که قطع رابطه می کنم. حالا امیدوارم شما از این دست آدمها نباشید. این یکی از علت هاش می تونه  باشه