2777
2789

لایک

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونه هایی ک لعاب میده خوبن مث به دونه مث اسفرزه تخم شربتی تخم ریحون .به دونه بخر چهارتاشا بنداز تو یکم آب درحد دوتاقاشق شب بذار صبح بردار بمال بصورت .بعد بیس دقیقه بشور

ازکجاگرفتی؟ازدیجی

دوستم برام از گناوه آورد. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

می‌دونی من چقدر دکتر رفتم و پول خرج کرم سوختگی لیزرم بره حتی پزشکی که خودش باعث سوختگی و لک شده بود کلی دارو داد ولی نرفت تا از یه خانم بسیار صادق کرم گرفتم و کامل برطرف شد حتی پزشکی که پیشش تحت نظر بودم الان خودش مشتری همونه

یقران رو بینیمم یه لک بزرگ بود با این کرم رفت و دیگه برنگشت الان دو سال گذشته برنگشته پوستمم همون موقع چقدر جوانسازی شد سفید شد چروک‌های سطحیم کامل رفت مهمتر از همه اینه که کرماش با این کرم‌های دست ساز فرق داره من بردم آزمایشگاه هیدروکینون و کورتون اصلا نداره که عوارض دار باشه کلی همکار پزشک هم دارن چون من حضوری برای درمان رفتم و دیدم ولی برای خواهرم ارسال کرد شیراز و اونا هم راضی بودن منم ضمن تشکر شمارش می‌ذارم اگه مشکل منو داشتید با کمترین هزینه حل بشه  که مردم وقتی با بدبختی پول درمیان بدونن کجا خرج کنن

09026744639

کِرِم شیر الاغ عجیب سفید می کنه.

نزنیا

همین ک قط کنی و تموم بشه صورتت تیره میشه و لک میفته 

ب هیچ عنوان نزن 

اگه واقعا برای پوستت ارزش قائلی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما