2777
2789

دخترم ۱ سال و نیمه اس دیروز هی شلوارشو در میاورد و میپوشید خوشش اومده بود که یاد گرفته شلوار بپوشه ما هم هرچی تلاش کردیم از سرش بندازیم موفق نشدیم شب موقع خواب هم نزاشت شلوار رو من پاش کنم و با پوشک خوابش برد.

صبح تو خواب بودم ولی صدای بچه هامو میشنیدم کنارم 

دیگه چشمامو باز کردم دیدم دخترم پوشکش رو در آورده انداخته رو زمین سکته اول رو اونجا زدم چون من حتی جلوی داداشش(۵ سالشه) تعویضش نمیکنم ولی پسرم اصلا متوجه نشده بود چون اگه میفهمید سریع واکنش نشون میداد و به من میگفت.ولی اصلا ندیده بود.

بعد خوابوندمش که پوشکش کنم دیدم از واژنش خون اومده  

ولی خونا به کشاله رونش نریخته بود تو پوشکشم هیچی نبود رو زمینم نبود که بگم مثلا این بیدار بوده و این اتفاق افتاده هیچ وسیله تیز و ... هم دور و برشون نبود.

خون ببخشید معذرت میخوام وقتی پریودیم میخوابیم صبح پا میشیم چجوری پخش میشه ی همچین حالتی پخش شده بود رو اونجاش که انگار حین خواب این اتفاق براش افتاده.

دکتر وقت گرفتم امروز گفته بعد از ظهر بیا 

خانما چیکار کنم من؟به نظرتون بکارتش ضرب خورده؟آخه چجوری؟مگه به این راحتی از بین میره؟یعنی دست زده؟تروخدا ی چیزی بگین من آروم بشم

میشه از عفونت باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم

ببین دکتر چی میگه

انشالله که چیزی نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یعنی ببخشید میخایی بگی کار پسرته؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

😐😐🙄🙄😬😬😵‍💫😵‍💫

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نه عزیزم منظورم اینه که انقد این فاصله در آوردن پوشکش تا اطلاع من کوتاه بوده که پسرمم با اینکه کنارش بوده نفهمیده یعنی انقدی بدون پوشک نبوده ... پسرم بیچاره اصلا حالیش نشده اگه میفهمید حتما به من میگفت چون با همین سن کمش رو نجس پاکی هم یکم حساسه مثلا میگفت ایییی مامان آجی پوشکشو در آورده 

انشاالله چیزی نیست

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

نه عزیزم منظورم اینه که انقد این فاصله در آوردن پوشکش تا اطلاع من کوتاه بوده که پسرمم با اینکه کنارش ...

ببخشید بد متوجه شدم 

لابد طبیعیه ببر دکتر حتما از مقعد خون ریزی داشته  و همراه مدفوعش اومده بیرون 

یعنی داخل رودش زخمی چیزی هست خون شده با مدفوع اونده بیرون 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من بچه هامو با هیچکس تنها نمیزارم با هیچکسسسس کلی سختی میکشم ولی بچمو دست احدی نمیدم وصلن به جونمحتی ...

سلام عزیزم نگران نباش احتمالا خارش داشته خودش با دست خارونده اونجا هم نازکه خون اومده  در ضمن بکارت به این سادگی ازبین نمیره اونم بچه یک ساله ببرش دکتر انشالله که چیزی نیست بانو