2777
2789
عنوان

بچه ی دوم

299 بازدید | 24 پست

سلام خانما ی نی نی سایتی 

من یه دختر دو ساله دارم 

هفته ی دیگه زایمانمه یه دختر دیگه خدا داده بهم 

موقع بارداری و زایمان بچه اولم خیلی شوق و ذوق داشتم

از وقتی فهمیدم تو شکممه عاشقانه دوسش داشتم

ولی سر این دومی خیلی خنثی ام میترسم دوسش نداشته باشم هیچ حسی ندارم الان بهش اصلا احساس میکنم نمیتونم عین دخترم دوسش داشته باشم 

دنیا ام بیاد عین دختر اولم براش عزیز نمیشه 

چرا اینجوریم خیلی عذاب وجدان دارم سر دختر اولم خیلییییی پر احساس بودم میترسم مهر این تو‌دلم نیوفته وای اصلا خیلی بهم ریختم این فکرا

اول گفتم شاید چون یه دختر دارم دومیم دختر شد برام تکراریه حسی ندارم 

اول سونو به ما میگفت پسر بعد‌دختر شد ناراحت شدم من الان میگم نکنه بخاطر این داستانا مهرش توی دلم نیوفتاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جور عجیبی عاشقش میشی

🥺🥲 یه چیزی ناراحتم میکنه وقتی فکر میکنم اگر‌ پسر بود حس میکنم دوسش داشتم 

سر هردوتا بچه من پسر میخواستم شوهرم دختر اون میمیره برای دختر الان خودشو کشته از شادی که به ارزوش رسیده دوتا دختر داره

عزیزدلم من هم اولیم دختر بود دومی پسر دوسال باهم فاصله دارند، همین حس شمارو  کاملا داشتم خنثای خنثی، حتی وقتی به دنیا اومد پرستارها بردن ازش خون بگیرند اصلا برام مهم نبود ولی برادخترم یه واکسنشو تا چندروز حالم بد میشد نمیگم پسرمو دوست ندارم ولی هنوز که هنوزه بچه ی اولمو روش خیلی خیلی حساسم، شاید حس که داری مثل من بمونه و اولی رو  روش حساس تر باشی 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

🥺🥲 یه چیزی ناراحتم میکنه وقتی فکر میکنم اگر‌ پسر بود حس میکنم دوسش داشتم سر هردوتا بچه من پسر میخو ...

منم دو تا پسر دارم یه وقتایی میگم کاش یکیشون دختر بود ولی  نشد خوب دیگه مهم نیست حتی سومی رو باردار شدم هفته ۱۱ قلبش از کار افتاد 

فقط خدا رو هزاران بار شاکرم که سالمن دختر و پسر فرقی نداره 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers
🥺🥲 یه چیزی ناراحتم میکنه وقتی فکر میکنم اگر‌ پسر بود حس میکنم دوسش داشتم سر هردوتا بچه من پسر میخو ...

منم دو تا پسر دارم یه وقتایی میگم کاش یکیشون دختر بود ولی  نشد خوب دیگه مهم نیست حتی سومی رو باردار شدم هفته ۱۱ قلبش از کار افتاد 

فقط خدا رو هزاران بار شاکرم که سالمن دختر و پسر فرقی نداره 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers