یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم تجربه ای ندارم اما دیدم اینجا میگفتن پیاز بزاری کف پاش اثر داره یه جوراب نمدار هم پاش بکنی و هنچنین شربت پروفن هم گفتن بهتر از استامینوفن ولی خب با مشورت دکتر بگیر
عزیزم این حجم از تب برای دندون نیست حتماااااا همین الان ببرش متخصص تب خیلی خطرناکه خصوصا اینکه پایین نمیاد دستکم نگیر
تو جرم واضحِشانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسنابنعلی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
من دخترم هفته پیش تب کرد دارو هم بالا میآورد با این روش خوب شد پیاز رو حلقه کن بذار کف پاش یه جورابی چیزی پاش کن که بمونه من هم این کارو کردم هم پیاز رو گذاشتم رو گاز نیم پز که شد حلقه کردم گذاشتم کف پاش.خیلی خوب جواب داد.با آب نمک هم میشه پاشویه کنی فقط آب سرد نباشه ولرم باشه.گلاب اگه داری بمال به زیر سینه راستش که میشه کبدش حرارت رو پایین میاره دستمال با آب ولرم خیس کن بذار رو پیشونیش
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
راستی یه چی دیگه لبنیات کلا ندی بهش تب رو بالا میبره شیر خودت عیب نداره
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
سلام اول سعی کن ببرش دکتر که مطمئن شید از دندونش هست
ولی روشهایی که من انجام میدم
پیاز بزار کف پاش جوراب خیس کن پاش کن
پاشویه با آب و گلاب
و شیاف زودتر تب رو پایین میاره
❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿