2777
2789
عنوان

پروانه ی وکالت ⚖❤

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 22 پست
وایی چقدر حس خوبی دارهمن هم اگر بخام در رشته شما ادامه بدم ارزششو داره؟خیلی سخته درسته؟

عزیزم من از شرایط شما اطلاع ندارم

حقوق رو اگر علاقه نداشته باشی در حد همون کارشناسی بخونی کافیه چون وکالت شغل فرسایشی هستش مگر اینکه علاقه داشته باشید

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بله عزیزم ممنونم از لطف شما🌹🌱

منم امسال آزمون دارم

جای مشغول شدید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امسال آزمون دارمجای مشغول شدید؟

متوجه منظورتون نمیشم ....

‌کارآموز وکالت هستم 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

از صمیم قلب برات خوشحالم الهی روزی منم همین تاپیکو بزنم🎇💝

و اینکه میگن ازمون وکالت از کنکور سخت تره حقیقت داره؟

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟

سلام مبارک باشه میشه لطف کنید بگی بعد ازمون اختبار چقدر زمان برد تا پروانه بهت دادن. آخه من برج یک قبول شدم اختبار ولی تا الان خبری نشد

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
سلام مبارک باشه میشه لطف کنید بگی بعد ازمون اختبار چقدر زمان برد تا پروانه بهت دادن. آخه من برج یک ق ...

سلام

من کارآموز هستم 

فعلا اختبار ندادم.این پروانه ی کارآموزی هست عکسشو پست گذاشتم 

سلام عزیزم خیلی بهتون تبریک میگم

گلم یه کمکی ازتون میخواستم

من۲۶سالمه لیسانس حقوق دارم و میخواستم ازمون وکالت ثبت نام کنم

میشه راهنماییم کنین

باید روزی چندساعت چیا بخونم؟

منابع چیه ؟چجوری بخونم و تست بزنم؟؟

پایم اصصصصلا قوی نیست:(وحتی نمیدونم چه کنم

ممنون میشم کمکم کنی