2777
2789
عنوان

آرایشگرمحترم نکن حرومه

3960 بازدید | 66 پست

امروز بعدازمدتهارفتم آرایشگاه برای اصلاح(بیشترمواقع خودم انجام میدم) اولین باربودرفتم اینجا،خودخانم نشست باگوشی شاگردش بندمینداخت هرطرف و ۴بارانداخت گفت مبارکت باشه کل موهام مونده بود ۳بارنشون دادم که اینجاها مونده حالا این یکیش شاگرده با هرنخ یه بوی بدی ازخودش خارج میکرد آخربیخیال شدم اومدم از بوگند.خب نکنید بلدنیستین یاآموزش میبینید مدل بیارید چرا منواز بو خفه کردی لامصب از شانس منم میگرنم چندروزگرفته اومدم تادوساعت بخداسرگیجه داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیغ اصلاح استفاده میکنم راحت شدم از ارایشگاه

من بندانداز دارم چون خودم برای اطرافیانمم اصلاح میکنم با پام صورتم و بند میندازم  گاهیم خودم وکس میکنم صورتمو .بعد۸ماه گفتم بزاربرم آرایشگاه ک تابیام صدبار ب خودم لعنت گفتم

😅ببخشیداسی تصورت کردم تو اون موقعیت خندم گرفت

خخخخخ .آخه بدبختی چندروز میگرنم گرفته درب در دنبال دکترم چندجام رفتم خواستم روحیه ام عوض شه مثلا اونم که مغزم جابه جا شد