2777
2789
عنوان

شده دلتون بی دلیل بگیره وگریه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 26 پست
خیلی بده

آره واقعا خیلی 

آدم دلش میخواد اون لحظه از زمین و زمان محو بشه 

سعی کن خودتو یجوری سرگرم کنی تا یکم حال و هوات عوض بشه 

من خودم اینجور وقتا سعی میکنم دورمو شلوغ کنم یا کارخونه انجام بدم خسته بشم بتونم بخوابم یکیشو امتحان کن ببین چجوری حالت خوب میشع

آره واقعا خیلی آدم دلش میخواد اون لحظه از زمین و زمان محو بشه سعی کن خودتو یجوری سرگرم کنی تا یکم حا ...

موقعی که حتی خوابم میاد نمیتونم بخوابم 

يعنی الان دلم میخواد بخدا جوری خودمو بکشم که اصلا اسمی ازم نباشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقعی که حتی خوابم میاد نمیتونم بخوابم يعنی الان دلم میخواد بخدا جوری خودمو بکشم که اصلا اسمی ازم نب ...

میدونم منم همینجوریم بخاطر همین میگم یکاری بکن که خسته بشی بتونی بخوابی یا اگر مسکن دارین یدونه بخور یکی دو ساعته خوابت میگیره 

ولی فکر خودکشی اینا توروخدا نکنیا من حدود یکی دو هفته پیش یکی از همبازی های بچگیم اینکارو با خودشو کرد هنوزم من داغونم از فکرش

منم 3 باری اینکارو کردم ولی خداهم نمیخوادم

واقعا اینکارو با خودت و اطافیانت نکن خیلی داغ سنگینه 

هیچ چیزی ارزش اینو نداره که بخوای خودتو بخاطرش از بین ببری دختر خوب

میدونی چند روزه مجبورن دور از خونه باشم با گوشت و پوست حس کردم بی کسی رو

میفهمم چی میگی اخرین بار سوم فروردین رفتم خونه بابام زنش گفته یا ما یااون چقدر ذوق داشتم حاملگیمو ب بابام وخواهرام بگم اما باید پنهون کنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میفهمم چی میگی اخرین بار سوم فروردین رفتم خونه بابام زنش گفته یا ما یااون چقدر ذوق داشتم حاملگیمو ب ...

توروخدا بهشون نگو بخدا با اون زن بابایی که گفتی مطمعنا بلایی سر بچت میارن😞💔

انشالا به خوشی بغلش بگیری

توروخدا بهشون نگو بخدا با اون زن بابایی که گفتی مطمعنا بلایی سر بچت میارن😞💔انشالا به خوشی بغلش بگی ...

اره نمیگم ینی مجبورم نگم فداتشم انشائ الله 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
توروخدا بهشون نگو بخدا با اون زن بابایی که گفتی مطمعنا بلایی سر بچت میارن😞💔انشالا به خوشی بغلش بگی ...

اره نمیگم ینی مجبورم نگم فداتشم انشائ الله 

قربونت برم♥️

خدانکنه گلم امیدوارم بهترینها سرراهت قراربگیره