2777
2789
عنوان

خونه خریدیم خیلی حالم بده

212 بازدید | 7 پست

یه خونه خریدیم 50متر وخییییییییییییییلی دور از مرکز شهر و بازارو.....کلا جای پرت و محله ی متوسط روبه پایین.....از همه بدتر خونه کوچیکه تاریکه دارم خفه میشم یه هفتس دست و دلم به هیچ کاری نمیره......نمیدونم چجوری اینو انتخاب کردم.....واقعا دارم دق میکنم ...چیکار کنم اصلا خوشحال نیستم 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

اگه‌قدر داشته تو‌ندونی همینکم‌از دستت میره

باید‌شکر کنی تا اضافه بشه

خونه رو‌‌ذنگ‌کن

بازسازی کن

دکور خوب بچین

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبترکه . همینکه صاحب خونه شدید به دنیا می ارزه . ولی خب اینکه اکه پولت به بیشتر و بهتر میرسید و نگشت ...

نه اینم با فروش ماشین و طلا خریدیم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

همین که صاحب خونه شدین نعمت بزرگیه اسباب کشی و مستأجری خیلی سخته خدارو شکر خانه دارشدید مبارکه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ب این فک کن ک خیلیا خونه ندارن مستاجر هستن.

منم مجرد بودم بالاشهر بودیم،ولی متاهل شدم نتونستیم جای خوبی خونه بخریم پول نبود.تو روستا زندگی میکنم.با اینکه جوون و امرزوی و تحصیل کرده هستم.خونه مو دوس دارم با عشق چیدمش.اینقدر هول خرید بودم ک متوجه نشدم کف حال،سرامیک نیست.خدارو شکر میکنم مستاجر نیستم.مشکلم رفت وآمد هست.و خدا رو شکر بچه ندارم چون خونه م تک حاشیه ست اینجا یکسری آسیب ها هست.راه ب راه مواد فروش هستن و خیلی چیزای دیگه.ولی خب وسیله هست میریم بیرون.بهم سخت نمیگذره.ولی پس انداز میکنم اینجا رو بدیم رهن برم داخل شهر رهن کنیم،چند سال دیگه  اینو بفروشیم خونه بخریم.