2777
2789
عنوان

خونه ي به هم ريخته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همین الان چون دیروز همسرم خونه بود و بهم ریخته بود از صبح خونه رو تمیز کردم الانم میخام برم اتاقا رو مرتب کنم

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

عزیزم روزی یک ساعت فقط یک ساعت کار کن ...تو اون یه ساعت به همه کارات الویت بده و یه اهنگ شاد بذار....هم برقص هم کار کن....منکه حتی رو به موت هم باشم باید خونه رو مرتب کنم چون تجربه ثابت کرده وقتی نامرتب باشه خونه مهمون سرزده بیشتر میاد😂😂شانس نیست که 😣

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
من كه بهش نميگم بشوره ولي خب وقتي مياد ميبينه چه وضعيه خودش مجبور ميشه🤷‍♀️ نميدونم يه راهي نظري چي ...

استاتر کم خونی نداری ....یا کمبود ویتامین ....اصولا کسانی ک کم خونی یا کمبود آهن دارن بی حوصله و تنبل هستن و حوصله ی کاری رو ندارن

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مشکل تیرویید نداری؟ باعث ضعف و ناتوانی میشه؟ پیگیری کن شاید از اون باشه. البته تنبلی عامل اصلی اینیه که میگی اما قبل از اینکه خیلی دیر بشه و پشیمونی سودی نداشته باشه به خودت بیا. شوهرا تا ی حدی صبر دارنا!!!! اتفاقا مهمونی بده تا مجبور بشی جمع کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  دعا کنید مشکلات خانوادمون حل بشه
من كه بهش نميگم بشوره ولي خب وقتي مياد ميبينه چه وضعيه خودش مجبور ميشه🤷‍♀️ نميدونم يه راهي نظري چي ...

یعنی شما رو باید ببرم خونه ی جاریم 

انقدر تمیزه ک نگو سر زده هم برم خونش تمیزه  نمیدونم چقد کار میکنه همشم سر حاله

منم خونم تمیزه ولی از بس میسابم نا نمی مونه واسم😥😥

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اتفاقا همین الان چون دیروز همسرم خونه بود و بهم ریخته بود از صبح خونه رو تمیز کردم الانم میخام برم ا ...

افرين برو ، بعضى وقتام جاى وسيله هاتو عوض كن واسه تنوع ، خونه تميز باشه فكر آدم باز ميشه .... 

ببخشيد ولي باورم نميسه يه خانم امروزي نسبت به تميزي و بهداشت انقدر بي توجه باشه...اگه شوايط ماليش رو داري كمك بگير...ولي اونم فايده نداره مگه اينكه مستخدم ٢٤ ساعته داشته باشي...

ببين عزيز ، اول بدون تقصير خودت نيست ذهنت مشغوله دو سه جا ، مشغله درس و زندكي، بعدشم شايد بي حالي داري كم خوني يا هرجي، و اخر اكه اينا نبود ريشه در كودكي داره أيا مادر شما هميشه بهتون فشار ميوورده اتاقتون رو تميز كني؟ اول ريشه يابي كن بعد حل ميشه !