سلام توروخدا كمكم كنيد واي من الان سه ساله از ازدواجم ميگذره ولي فك كنم تو اين سه سال يه هفته كامل نبوده ك خونمون تميز باشه من نه بچه دارم نه سركارميرم فقط دانشگاه ك اونم تابستون تعطيل بودم ،،شوهربدبختم ديگه نميدونه از دست من چيكار كنه،خودمم از دست خودم ناراحتم خيلي🤦♀️مامانم هروقت مياد خونمون مجبورميشه خودش بلندبشه ظرفارو بشوره خونه روتميزكنه كه اونم انقدر غر ميزنه كه اخرش دعوامون ميشه وميگه من ديگه پامو اينجا نميزارم😞خونمونم تازه ساخته شده صدوبيست مترم بيشترنيست ولي حال ندارم تميز كنم،ياعلي همشم از مهمون سرزده ميترسم مثلا همين ديروز خواهرشوهرم تبلت بچه شو داده بود شوهرم درست كنه ديروز اومد بگيره فقط خداخدا ميكردم ك اگه بياد بالا ابروم ميره وخداروشكرنيومد😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم روزی یک ساعت فقط یک ساعت کار کن ...تو اون یه ساعت به همه کارات الویت بده و یه اهنگ شاد بذار....هم برقص هم کار کن....منکه حتی رو به موت هم باشم باید خونه رو مرتب کنم چون تجربه ثابت کرده وقتی نامرتب باشه خونه مهمون سرزده بیشتر میاد😂😂شانس نیست که 😣
بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
مشکل تیرویید نداری؟ باعث ضعف و ناتوانی میشه؟ پیگیری کن شاید از اون باشه. البته تنبلی عامل اصلی اینیه که میگی اما قبل از اینکه خیلی دیر بشه و پشیمونی سودی نداشته باشه به خودت بیا. شوهرا تا ی حدی صبر دارنا!!!! اتفاقا مهمونی بده تا مجبور بشی جمع کنی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دعا کنید مشکلات خانوادمون حل بشه
من كه بهش نميگم بشوره ولي خب وقتي مياد ميبينه چه وضعيه خودش مجبور ميشه🤷♀️ نميدونم يه راهي نظري چي ...
ببخشيد ولي باورم نميسه يه خانم امروزي نسبت به تميزي و بهداشت انقدر بي توجه باشه...اگه شوايط ماليش رو داري كمك بگير...ولي اونم فايده نداره مگه اينكه مستخدم ٢٤ ساعته داشته باشي...
ببين عزيز ، اول بدون تقصير خودت نيست ذهنت مشغوله دو سه جا ، مشغله درس و زندكي، بعدشم شايد بي حالي داري كم خوني يا هرجي، و اخر اكه اينا نبود ريشه در كودكي داره أيا مادر شما هميشه بهتون فشار ميوورده اتاقتون رو تميز كني؟ اول ريشه يابي كن بعد حل ميشه !