2777
2789
عنوان

خونه ي به هم ريخته😭

1883 بازدید | 75 پست

سلام توروخدا كمكم كنيد واي من الان سه ساله از ازدواجم ميگذره ولي فك كنم تو اين سه سال يه هفته كامل نبوده ك خونمون تميز باشه من نه بچه دارم نه سركارميرم فقط دانشگاه ك اونم تابستون تعطيل بودم ،،شوهربدبختم ديگه نميدونه از دست من چيكار كنه،خودمم از دست خودم ناراحتم خيلي🤦‍♀️مامانم هروقت مياد خونمون مجبورميشه خودش بلندبشه ظرفارو بشوره خونه روتميزكنه كه اونم انقدر غر ميزنه كه اخرش دعوامون ميشه وميگه من ديگه پامو اينجا نميزارم😞خونمونم تازه ساخته شده صدوبيست مترم بيشترنيست ولي حال ندارم تميز كنم،ياعلي همشم از مهمون سرزده ميترسم مثلا همين ديروز خواهرشوهرم تبلت بچه شو داده بود شوهرم درست كنه ديروز اومد بگيره فقط خداخدا ميكردم ك اگه بياد بالا ابروم ميره وخداروشكرنيومد😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از صبح که پا میشی چیکار میکنی؟

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

خب عزیزم  برنامه ریزی کن 

شنبه ها یه کار یکشنبه ها ....الی اخر 

اگه سه هفته طبق برنامه انجام بدی عادت میکنی 

برنامه بنویس و بزن به دیوار اسمون هم به زمین اومد تو این سه هفته کار اون روزت رو انجام بده 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
واقعا چه كمكي از دست ما بر مياد؟!!! روترميشه مامانت ظرفاي  تًو و شوهرت رو بشوره واقعا ...

من كه بهش نميگم بشوره ولي خب وقتي مياد ميبينه چه وضعيه خودش مجبور ميشه🤷‍♀️

نميدونم يه راهي نظري چيزي😖

خونه تمیز یه حالی میده😍😍😍

آرامش راحتی😍😍😍

بخدا خونه بهم ریخته باشه افسرده میشم 

یه مورچه ببینم همه ی خونه رو زیرو رو میکنم تا ببینم از کجا اومده تا ازبین ببرمش

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
از كثيفي بدت نمياد واقعا ! بوي بد ظرفا ! سرويس بهداشتي... كاري هم كه نداري چطوري تحمل ميكني!

😑وای دقیقا بخدا من استراحت مطلقم ولی خونم همیشه مرتبه اگه خودمم نتونم زود زنگ میزنم میگم مامان بیا به هم ریخته کمککککک چون قبل بارداریم همیشه  هر دو روز یه بار خونمو کامل تمیز میکردم همه جاشو همیشه مرتب بود خونم الان سکته میکنم نمیتونم کار کنم😭😭😭😭😭😭

من بااینکه ماه به ماه کسی نمیاد خونم ...ولی همیشه خونم تمیزه  ...چون خونه بهم ریخته عصبیم میکنه  ...باید اطرافم مرتب باشه 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥