سلام توروخدا كمكم كنيد واي من الان سه ساله از ازدواجم ميگذره ولي فك كنم تو اين سه سال يه هفته كامل نبوده ك خونمون تميز باشه من نه بچه دارم نه سركارميرم فقط دانشگاه ك اونم تابستون تعطيل بودم ،،شوهربدبختم ديگه نميدونه از دست من چيكار كنه،خودمم از دست خودم ناراحتم خيلي🤦♀️مامانم هروقت مياد خونمون مجبورميشه خودش بلندبشه ظرفارو بشوره خونه روتميزكنه كه اونم انقدر غر ميزنه كه اخرش دعوامون ميشه وميگه من ديگه پامو اينجا نميزارم😞خونمونم تازه ساخته شده صدوبيست مترم بيشترنيست ولي حال ندارم تميز كنم،ياعلي همشم از مهمون سرزده ميترسم مثلا همين ديروز خواهرشوهرم تبلت بچه شو داده بود شوهرم درست كنه ديروز اومد بگيره فقط خداخدا ميكردم ك اگه بياد بالا ابروم ميره وخداروشكرنيومد😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هميشه صبح كه از خواب پا ميشي خونه رو تميز كن هم انرژيت بيشتر هم ديگه خيالت راحته تا شب كه خونه تميزه من با وجود دوتا بچه صبح زود بلند ميشم كاراي خونه رو ميكنم خيلي لذت داره
از كثيفي بدت نمياد واقعا ! بوي بد ظرفا ! سرويس بهداشتي... كاري هم كه نداري چطوري تحمل ميكني!
😑وای دقیقا بخدا من استراحت مطلقم ولی خونم همیشه مرتبه اگه خودمم نتونم زود زنگ میزنم میگم مامان بیا به هم ریخته کمککککک چون قبل بارداریم همیشه هر دو روز یه بار خونمو کامل تمیز میکردم همه جاشو همیشه مرتب بود خونم الان سکته میکنم نمیتونم کار کنم😭😭😭😭😭😭