2777
2789

بزنم

نمی دونم چرا. هیچکیو ندارم 

تو لحظات سختم بهش پناه ببرم 

و حرف بزنم شاید خالی بشم 💔🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باجودووووووون و دل درکت میکنم همین ی ساعت پیش بخاطر تنهایی و بی کسیم ی دل سیر گریه کردم هیچکسو ندارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

منم ندارم بخدا . اول خدا بعد نی نی سایت  ... خیلی جاها واقعا کمکم کردن 

اگه مشکلی داشتی بیا اینجا بگو .بالاخره یکی جواب میده 

من بودم حتما بتونم کمک می کنم چون خودمم کسی همدلم نیست تو خونه . خیلی حرف های من تو ذهنم موند بدون محبتی حرفی از مادرم پدرم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

منم ندارم بخدا . اول خدا بعد نی نی سایت ... خیلی جاها واقعا کمکم کردن اگه مشکلی داشتی بیا اینجا بگو ...

اینجا حرف زدم 

بدتر گیج شدم 

کاش میشد فقط با یه نفر صحبت کرد 

حداقل خالی شی

اینجا حرف زدم بدتر گیج شدم کاش میشد فقط با یه نفر صحبت کرد حداقل خالی شی

خب اگه ایتا داشتین اونجا حرف می زدین . من گروه داشتم . الان لینک نمی دونم چطور میشه گذاشت 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم