2777
2789
عنوان

پارتی بازی تو انتخاب رشته

250 بازدید | 3 پست

سلام من کلاس دهمم و دارم میرم یازدهم رشته ی هنرستانی دارم خیلی علاقه داشتم برم تجربی خیلی زیاد ولی نمره برا تجربی نیاوردم الان که داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم میگف همکلاسیش خیلی به تجربی علاقه داشته ولی نمره نیاورده یک سال هم افتاده و.... می‌گفت نه برای تجربی نمره آورده نه انسانی و حالا پدر مادرش با پارتی بازی از هنرستان فرستادنش تجربی بنظرتون میشه؟ تاحالا براتون اینجوری شده؟ توروخدا بگین منم خیلی دلم میخواد برم تجربی ولی فکر نکنم برا من بشه چون الان دارم میزم یازدهم و اینکه چه راهکاری میدین برای اینکه دوباره دهم رو نخونم

با پارتی دیدم طرف ریاضی بوده توی تیزهوشان 

در حالی که توی این مدرسه اگه ریاضی باشی و تازه از نهم اومده باشی وقتی بخوای تغییر رشته بدی دیگه باید بری مدرسه عادی

اومد کلاس ما که تجربی بودیم 

درسشم خوب نبود که بگم به خاطر اون بوده 

More water flowed under the bridge, people changed their minds

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخوای بری یه رشته دیگه حتما باید دهم رو بخونی و امتحان بدی 

پارتی بازی رو دقیق نمیدونم ولی بعید میدونم در انتخاب رشته بشه انجام داد

هر سئوال یا مشکل یا مشاوره‌ای در مورد کنکور،آزمونها،نهایی،...داری ازم بپرس قول میدم کمکت کنم