2821
2789
عنوان

مغز های فاسد

270 بازدید | 10 پست

میشه یک نفر توضیح بده منظورتون از حس ششم چیه ؟ 

یکطوری تاپیک میزنن انگار فالگیرن ! بعد خیلی جالبه برای اینکه کامنتمون رو ریپلای کنن باید وقت قبلی بگیریم ازشون چون خانم فالگیر دو دونه و به نوبت پاسخ میدن ! بقیه که میان میپرسن عزیزم من به فلانی میرسم یا نهه؟

عزیزم شما هیچ منبع معتبری نداری که داری نظر میدی در مورد زندگی یک نفر و شمایی که میای می‌پرسی با چه استدلالی سوال می‌پرسی ؟ 

خواهش میکنم بزرگ بشید رشد کنید فکر کنید از عقلتون استفاده کنید شما همون کسایی هستین که جامعه رو به اینجا کشیدین و بخش عمده معترضین اوضاع فرهنگی شمایید 

شما خودتون مادرید اینجا باتلاقه فرزنداتونه شما به گل این باتلاق اضافه میکنید جای اینکه نجاتش بدین ؟ 

اصلا خجالت بکشید شرم کنید  دیگه سه دهه از زندگیتون گذشته منتظرین یک نفر تاپیک بزنه حس ششم برید تمام مسائل شخصیتون رو بزارین وسط ؟ 

خیلی جالبه هر سری که یک نفر همچین تاپیکی هم میزنه سریعا پر بازدید میشه چرا واقعا ؟ 

مغز ما  در ظاهر یک انسان اثری نشون میده ولی حرف ها خیلی خوب نشونش میدن  بعضی حرف ها بیان میکنند ٬ بیان میکنند ما را دیوانه ای صاحب است !

هیچ کسی از اینده خبر نداره فعلا دانشمندان گفتن تنها راه اینکه میشه از اینده خبر داشت تا حدودی هنوز ثابت نشده

خواب دیدن خوده انسان که اینده خودشو میبینه 

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاش میشد تاپیکتو هر ۶ ساعت یبار😂فروووو کرد تو مغزشون

من همون زهراساداتم.. این امضا هیچوقت واقعی نشد..🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

دقیقا باید حرف دلشونو بشنون 

اونوقت به به چه چه میکنن 

به قسمت و‌سرنوشت و خدا هم انگار اعتقادی ندارن

فقط حس ششم😂😂

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

هیچ کسی از اینده خبر نداره فعلا دانشمندان گفتن تنها راه اینکه میشه از اینده خبر داشت تا حدودی هنوز ث ...

نه 

اتفاقا آینده رو باید ساخت نه اینکه رویای آینده رو دید ! 

مشکل این جاست یک عده برای آینده تلاش میکنن و رویاشون رو حقیقی میکنن یکسری منتظرم شب موقع خواب رویاشون رو ببینن

حالا اگه واسه رد گم کنی حداقل اسم مادر و خود طرفو میخواست باز یچیزی، لامصب تو چطوری از طریق یه اسم کاربریه مخفف و یه کامنت بی سر و ته نتیجه میگیری اینده طرف به چه شکله!! بهت وحی میشه؟!

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

چون ما مردم بدبختی هستیم دوس داریم به یه حرف الکی دلمون خوش باشه:) 💔

خیر ما بدبخت نیستم ما فقط برای بدبخت تر شدن تلاش میکنیم نه صرفا خوشبخت تر شدن 

نه اتفاقا آینده رو باید ساخت نه اینکه رویای آینده رو دید ! مشکل این جاست یک عده برای آینده تلاش میکن ...

افرین درست فرمودیدن

انسان های موفق دنبال این نیستن که ببین مرغ همسایه غازه یانه

انسان های موفق میان مرغ و غاز خودشونو نگاه می کنن که بیشترش کنن

انسان هیچ چیز اضافه تو بدنشون ندارن که برتری داشته باشن یا خونشون رنگین تر نیست

فقط طرز فکر و نوع نگاهشون متفاوته

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز