2777
2789
عنوان

درسی که خواهر شش سالم بهم داد

1076 بازدید | 52 پست

امروز یه درس بزرگ از یه دختر کوچولوی ۶ ساله گرفتم..

داشت با مداد شمعی، مبل کِرم رنگی رو سیاه و کثیف می‌کرد..

وقتی متوجه شدم صداش کردم و با تظاهر به ناراحتی گفتم، عزیزم! 

من اینجا چیزهای ناراحت کننده‌ای می‌بینم..

به نظرت الان باید چکار کنم؟ 

خیلی خونسرد سری تکون داد و گفت 

“خب پاکش کن. اگه پاک نمیشه چشماتو ببند!”

به همین سادگی بهم درس عجیبی داد..

تمام فلسفه‌ی آرامش، 

در همین جمله‌ی کوتاه..

پاکش کن، اگه پاک نمیشه، چشماتو ببند..

بنظرم نیاز بود ببنید کپی کردم 

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون بچه نیاز به تنبیه داره اون باید چشماشو باز کنه😅😅😅

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

میشه اول یه کتک بزنیم بهد چشمامونو ببندیم؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی