2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط چشم و ریمل چی؟

خط چشم خیلی مواقع کم میکشم..

مثلا شاید ماهی دو بار

اونم خیلی خیلی کم فقط چشام رنگ بگیره

ریمل نمیزنم..

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

کرم متناسب پوست

و تینت یا رژ ملایم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نچرال باشی

صورت بدون مو..ابروها مدل خوب گرفته شه(نازک نباشه)

مسواک بزن...ضد افتاب،رژ خوش رنگ،یکمم رژ گونه صورتی طور و تاماممممم

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

با سایه روشن ملایم رو صورتت میتونی راحت تغیر کنی من یه جاهایی از بینیمو با مداد میکشم همه فک میکنن دماغ عمل کردم یا با همین سایه روشنا فرم لب رو میتونی تغییر بدی خیلی راحت میشه چشم رو کشیده یا گرد نشون داد بدون اینکه بخوایی آرایش غلیظ کنی

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

هر چقدر مواد کمتر بزنی و برند بهتر باشه ازایش تمیز تر و نچرال تر میشه 

اول از همه دندون و مو و پوست تو زیبایی تاثیر داره به اینا برس 

برای میکاپ همیشه صورتت اصلاح شده و آبرسانی شده باشه و ضد افتاب بی رنگ بزن و فقط روی لک یا تیرگی یا حوش رو کانسیلر بزن و فید کن و روش پودر فیکس بزن 

برای چشمات ریمل خالی بهتره و اگه لیفت کنی مژه ها رو دیگه نیازی به ریمل نیست و اگه خط چشم دوست داری خط چشم های کلاسیک بکش که مشخص نباشه و برای لب و گونه از تینت استفاده کن رنگ صورتی نچرال بزن 

اگه زاویه سازی میخوای به جای برانزر از کانتور کم استفاده کن شیگلم و تارت طبیعی میشه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تجربه ی خودم

لنزایه خیلی نچرال با رنگ تیره با رنگی که به پوستت بیاد

یکوچولو کانسیلر روی جوشات یا تیرگی زیر چشمت بزن

یا 

یکم بی بی کرم

یا ضد افتابی که یه ذره رنگ داره

رژ نزن خط لب قهوه ای محو بکش بعد برق لب یا تینت بزن

خیلی کم ریمل

یا ریمل نزن مژه هات و نچرال کاشت کن دیگه نیازی به میکاپم نیست

اینا خیلی چهرتو بهتر میکنه و عوض میکنه

اول از همه پوستت تمیز و اصلاح شده باشهابروهات مرتب باشه موهای تمیزدندونا تمیز و مسواک زدهپوست لب سال ...

چشامو اصلا دوست دارمم 

بینیمم همینطورر 

ولی پوست و موهام سالمه خداروشکر🥲😂

I'm just girl 🎀
من رژ خیلی تغییرم میده اونم رنگای نود مثلا کالباسی طور با یکم رژ مایع شاین دار روش، کل ارایشم یه طرف ...

حالا من برعکس ریمل خالی چهرمو کلا عوض میکنه چون مژه هام قهوه ایه پیدانیستن چشمام اندازه نخود دیده میشه