2821
2789
عنوان

خانواده سمی😐💔

554 بازدید | 33 پست

سلاممم خانوما به نظر شما ی دختر 16 ساله با دوستاش بره بیرون بده و زشته و خرابه؟ خانواده من هیچ موقع بهم اجازه بیرون رفتنو نمیدن هرجا هم بخوام برم باید باهام بیان حتما یا هرجایی که بخوان برن منو با خودشون میبرن ی لحظه هم تنهام نمیزارن بخدا دیگ خسته شدم خب منم دوس دارم با دوستام برم بیرون تو خونه دلم میگیرع خیلی حالم بدع اصلا دارن ی کاری میکنن که عقده ای بشم حسرت همچیو داشته باشم چیکار کنم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

17 سالمه منم همینم 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

منم همینم

وقتی میرم بیرون همسن و سالای خودمو میبینم که چقد آزادن خیلی دلم میشکنه خب کاشکی خانواده منم پایه بودن خسته شدم شب و روز کارم شده گریه اصن نمیزارن تا سر کوچه برم😔

شاید خودشون در جوانی از ازادی هاشون بد استفاده کردن  شاید 

ولی بعضی وقتها هم از دوست داشتن زیاده  و اشتباه میخوان اسیبی نبینید 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
خیابون گردی و پارک نرو..کافه سینما جاهایی مثل ایران مال و باغ کتاب و کلا جاهای تفریحی برو

تا سر کوچه هم نمیزارن که برم چ برسه به اینجور جاها فک میکنن که اگ ی دختر با دوستاش بره بیرون شاد باشه بخنده خراب و بی صحابه،🥺💔

شاید خودشون در جوانی از ازادی هاشون بد استفاده کردن شاید ولی بعضی وقتها هم از دوست داشتن زیاده و ا ...

آخه چ آسیبی کاری نمیخوام کنم که من 16 سالمه میتونم مواظب خودم باشم🥺

بخدا متن تاپیکت رو خوندم انگار کلا زندگی منو داری تعریف میکنی 

۱۶ سالمه بیست چهار ساعته خونه بخام بیرون برمم با خودشون باید برم وقتی همسن و سالام میبینم حسودیم میشه بغضم میگیره میخوام بدونم مایی که بچه هاشونیم دارن مثل دشمن بهمون بدی میکنن اصلا می‌فهمن چه بلایی داره سرمون میاد؟😔🥺💔

بخدا متن تاپیکت رو خوندم انگار کلا زندگی منو داری تعریف میکنی ۱۶ سالمه بیست چهار ساعته خونه بخام بیر ...

با تفکرات قدیمی و چرتشون دارن زندگی میکنن عزیزدلم بخدا منم انقد گریه کردم انقد دلم شکسته اصن خیلی نابود شدم خیلییی،

دوستامم فک میکنن که خودم دوس ندارم بیام بیرون همش مسخرم میکنن میگن چرا خودتو تو خونه زندانی کردی

دوس دارم هرچی زودتر فقط ازدواج کنم و برممم😔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز