2777
2789
عنوان

حقوق مدنی

432 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبید من ترم چهارم حقوق  یه سوال داشتم ازتون

به نظرتون برای کتاب مدنی دو جلدی دکتر توکلی رو بخونم بهتره؟ اخه کتاب های مثل کتاب کاتوزیان و شهیدی و امامی خیلی متن سنگینی دارن واقعا به زور آدم میفهمه اصلا درک نمیشه

ولی دکتر‌توکلی‌خیلی خوبه بعضی ها میگن آزمونی هست به درد نمیخوره‌و اینا ولی من ارتباط گرفتم نظر کسایی که خوندن چیه میشه کمک‌ کنید چون من خیلی راحت مفاهیم رو یاد گرفتم ازش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه همونو بخون عزیزم خیلی از فارغ التحصیلای حقوق همون کتاب توکلی رو هم نخوندناااااا

اره میدونم خودم تا الان کتب مرجع رو مطالعه کردم از هر درسی کلا ولی بعضی اوقات واقعا آدم فشار میاد بهش

وقتی فارغ‌التحصیل شدی باید خوندن کتاب های استاد کاتوزیان برات مثل آب خوردن باشه . غیر این باشه تو یه ...

من خودم تو این ۴ ترم کتاب هارو خوندم قلم های اساتید مثل دکتر بیگدلی و شمس و اردبیلی واقعا با چندبار خوندن روون میشن ولی مدنی دکتر کاتوزیان واقعا با اینکه انسان بزرگی بودن م خدمت بزرگی کردن ولی واقعا برام سخت بود چون مباحث مازاد زیاد میگه من از مطلب اصلی دور میشم

کدوم دانشگاه میخونی . استاد مدنیت درست حسابی درس میده یا نه

دانشگاه مازندران بابلسر اره مشکلی با استاد ندارم تو این ۴ ترم هم پایین ترین نمره مدنیم‌ مدنی ۴ بود که شدم ۱۸ منتها برای ارشد میخوام برم حقوق بین الملل نمی‌دونم چطوری برسم هم برا ارشد بخونم هم مدنی های بالا تر رو بخونم از امسال میخوام شروع کنم که تهران قبول شم