2777
2789
عنوان

دارم وزن اضافه میکنم🙁

193 بازدید | 26 پست

من قدیما تپل بودم و یروز که میبینم ۵۷ کیلوام سریع تصمیم میگیرم وزن کم کنم و با ورزش به ۵۰ کیلو میرسم،اما بعد دچار وسواس فکری میشم و با هزار جور بدبختی به ۴۴ کیلو میرسم،دکتر گفت که ماهیچه هام دارن میسوزن و باید وزن اضافه کنم

الان سه چهار روزه که دارم زیادی میخورم وزنم ۴۶ شده ولی میترسم..اگه اینطوری ادامه بدم و نتونم جلوشو بگیرم چی؟نکنه دارم پرخوری میکنم به دادم برسین😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۶ عالیه اگه بتونی همینجوری نگهش داریمگه ماهیچه میسوزه اصلا؟

اره ولی قدم ۱۶۷عه،خودمو کشتم که به  وزن ۴۴ رسیده بودم شبا با گشنگی میخابیدم و همش هم ورزش میکردم و وقتی به ۴۴ رسیدم پدر مادرم بردنم پیش روانپزشک 

۱۶۷

پس داری وسواس بیخود نشون میدی

حتی ۵۰ بشی هم عالی هستی

سلامتی نداشته باشی وزن نرمال میخوای چکار

اگه میخوای بخوری ک کم نیاری کنارش ورزش کن ک خیالت از تناسبت هم راحت باشه

پس داری وسواس بیخود نشون میدیحتی ۵۰ بشی هم عالی هستیسلامتی نداشته باشی وزن نرمال میخوای چکاراگه میخو ...

هیچ کدوم از هم سنام به این چیزا اهمیت نمیدن..واقا دلم میخاد مث اونا باشم ولی دیگه هیچوقت نمیتونم مث قبلا باشم میترسم دوباره چاق شم

57 اصلا زیاد نبوده نسبت به قدت الآنم غذاتو با خیال راحت بخور به خاطر وسواسه که اینطور فکر میکنی

اون موقع قدم کوتاه تر بود و تپل بودم،تازه اگه نسبت به غذا وسواس نشون ندم اونقد میخورم که میترسم ۱۰۰ کیلوبشم

اره ولی قدم ۱۶۷عه،خودمو کشتم که به وزن ۴۴ رسیده بودم شبا با گشنگی میخابیدم و همش هم ورزش میکردم و و ...

عزیزم تا ۵۵هم راه داری.مگه لاغری زیاد خوبه؟مثه روزنامه صاف وتخت کجاش قشنگه.خانومای ایرانی هر چقدم بخان‌لاغر کن مانکن نمیشن.مانکن ها لاغر نیستن که تیپشون درسته.شما تا۵۵راه داری