2777
2789
وای خدایا برو از اونجا .. دانشگاه نمیری ؟

نمی‌دونم چرا وقتی تاپیکای اینجوری میبینین اسی رو تشویق به فرار می کنین

خب فرار کنه آواره بشه کجا بره که بدبختش نکنن

اسی اگه جایی برای رفتن داشت خودش از اون خونه میزد بیرون نیازی نبود ماها بهش بگیم که

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این زن هرزه رو ولش کن 

برو پیش پدرت زندگی کن 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ت خونه منجوق دوزی لباس مجلسی میکنم ولی پولش خیلی خیلی ناچیزه

تو خونه چرا ؟؟؟ برای همینه همش ب هم می‌پرید  لطفا یک وار بیرون پیدا کن  هرچی که بود

الان من مستاجرام دوتا دخترن میرن صحافی ماهی ۱۰ تومن  یکی خیاطی ماهی ۹ ک داره یادم میگیره 

ولی غروب میان انقد خسته آن ک نا ندارن دهن ب دهن مادر سلیطه شون کنن  دستشونم تو جیب خودشونه 

یکیشونم تو خیاطی ی همکار داره انگار باهم دارن تیک میزنن مادره شوهر نداره 

مادر و پدر برگ ندارم خالم و دایی هام همش شیرش میکنن میگن اره از دستش نده زودتر ازدواج کن فامیلاش از ...

خونوادگی دیوان اینا. 

ب فرار و اینا اصن فک نکن. فرار کنی بدبخت میشی 

فقط باید تو همین خونه کارت رو کنی و سر ب سر ننت نزاری و باهاش کنار بیای تا س خاستگار خوب برات بیاد 

تو خونه چرا ؟؟؟ برای همینه همش ب هم می‌پرید لطفا یک وار بیرون پیدا کن هرچی که بودالان من مستاجرام ...

رفتم ازم سابقه خواستن یا شماره گرفتن که زنگ بزنن اما زنگ نزدن آزمون استخدامی بانک هم شرکت کردم قبول نشدم

ببین برو یه مدت پرستار شبانه روزی پیرزن شو اونجا مشکل جاهم نداری و کار منجوق دوزیتم میتونی انجام بدی بعدش مولاتو جمع کن یه جایی بگیر واسه خودت

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

رفتم ازم سابقه خواستن یا شماره گرفتن که زنگ بزنن اما زنگ نزدن آزمون استخدامی بانک هم شرکت کردم قبول ...

میگم کارگری صحافی و خیاطی 

فعلا تا ی جا کار پیدا کنی  آزمون بده  قبول شدی میری دیگ

از این دختر افغان ها ک بی عرضه تر نیستی