2777
2789

بی انرژی بودن

افکار منفی 

استرس و اظطراب 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم حوصله ندارم کاری انجام بدم جای میرم مثل بانک یا مطب دکتر صبر حوصله ندارم بیرون میرم میگم ای کاش تو خونه می موندم همش دوست دارم زندگیم تموم بشه به کسی میگم افسردگی دارم میگن تو سالمی گرسنه که نیستی افسردگی ربط به این چیزا نداره

من دارم حوصله ندارم کاری انجام بدم جای میرم مثل بانک یا مطب دکتر صبر حوصله ندارم بیرون میرم میگم ای ...

چقدر منی شما 🥺

هیچکی درکم نمیکنه اگه عصبی بشم یا مثلاً بچمو دعوا کنم همه میریزن سرم که چته ؟ چرا بچه رو دعوا می‌کنی درصورتیکه هیچکی درک نمیکنه چقدر خستم ،چقدر افسردم ، چقدر نیاز به حمایت دارم

چقدر منی شما 🥺هیچکی درکم نمیکنه اگه عصبی بشم یا مثلاً بچمو دعوا کنم همه میریزن سرم که چته ؟ چرا بچه ...

خودتو باید درمان کنی بچه گناه داره ولی درکت میکنما آدما افسرده بشن هیچکدوم از رفتارشون دست خودشون نیس