2777
2789
عنوان

لینک کارزار اتباع غیر قانونی👇🏻

181 بازدید | 16 پست

برای آینده بچه هامون

برای اینکه بتونیم تنها بیرون بریم و نترسیم از آزار و تجاوز کسایی که هویتی ندارن

برای جلوگیری از اینهمه قتل و تجاوز

کارزار بیرون کردن اتباع غیرقانونی رو امضا کنید حتما 

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

اسکرین شاتشو بزار

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لینک ؟

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

https://www.karzar.net/136819

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

ازتون خوشم میاد با غیرتین

دست راستتون رو سر دغدددددغه مندا اورانیوم غنی کنا و غیر نژاد پرستای سایت  

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

سلام بچه ها   ❌تاپیک نی نی یار پنج❌

این چند روزه مدام تاپیک افغان با ادبیات بد زده میشه و تو این تاپیکها پر فحاشی و توهینه ، یک بار حرف منو گوش بدین بدون جبهه گیری بدون عصبانیت ، 

وقتی تو سایت مدام تاپیکی زده بشه که همه بیان فحاشی و توهین کنن امنیت سایت میاد پایین اینو باید بدونین ، بعد هر کس عضو میشه به خودش اجازه ی توهین میده ، سطح سایت میاد پایین جو سایت خراب میشه پر کاربر مریض و بد دهن میشه ارامشتون سلب میشه امنیت سایت کم بشه امنیت شما هم کم میشه

اگر واقعا قصد جنجال ندارین و قصدتون بیرون کردن اتباع هست می تونین با احترام بدون توهین تاپیک بزنین و همه رو دعوت کنین که همکاری کنن با مردم بعد قفل کنین شش تا تاپیک هر روز بزنین اصلا ممکنه گزارش نخوره و نترکه و بمونه و ده نفرم ببینن خوبه کارزار امضا کنین نگین فایده نداره فحش فایده داره که انتظار دارین تاپیک بزنین فحش بدین که برن؟ 

من دارم جلوی خراب شدن جو سایت رو میگیرم جلوی توهین های زیاد بعد بهم توهین میشه پس فردا که تمام سایت شد تاپیک اتباع ، تمام تاپیکها شد فحش و توهین و پست های بد تمام تاپیک ها شد داستانهای مختلف و حتی من دراوردی در مورد افغانها وقتی خسته شدین دیگه نیایین بگین نی نی یار چکار میکنه خوابیده؟ نه نخوابیدم هستم ولی من تنها مگه میتونم جلوی دویست تا تاپیک و ده هزار تا فحش و پست رو بگیرم؟ الان که دارم به خاطر امنیت خودتون سختگیری میکنم عصبانی میشین؟ الان که میتونم و هنوز تعداد تاپیکها اونقدر زیاد نیست؟ این سایت سیاستش بارداری بچه داری همسرداری خانواده اس بیشتر این موضوعات باید باشن نه همش دعوا و جنجال و فحش و توهین و ... ارامش خودتون سلب میشه ، شما اذیت میشین وگرنه من که تو سایت نمیام همون تو گزارشا هستم و کارمو میکنم حالا واسه این که عصبانی هستین و میخوایین حرف بزنین ، خب بزنین ولی قفل و با ادبیات درست با احترام پس خودتون همین الان وقتی کسی فحش داد مخالفت کنین حتی به مزاحمین حتی به دشمن حتی به اتباع فرقی نداره به کی فحش ممنوعه خودتون هر تاپیکی دیدین ادبیاتش خوب نیست گزارش بزنین بذارین یاد بگیرن با ادبیات خوب تاپیک بزنن پس فردا بچه های شما میخوان از سایت استفاده کنن پس نذارین محیط سایت خراب و الوده بشه مثل همین الان که سایت افتاده تو دست بچه های کاربرای عضویت 85 86 87 بعد بچه های شما چی میخوان یاد بگیرن از سایت فحش؟ توهین؟ 

از اول شروع میکنین فحشهای زشت و زننده که از اول تو سایت ممنوع بوده از همون سال 85 کی فحاشی ازاد بوده که انتظار دارین فحش بدین و تاپیک و خودتون حذف نشین؟ حتی تاپیکی که قفل کنین و فحش بدین هم ممنوعه

من بارها مگه نگفتم حتی به مزاحمین هم فحش ندین؟ فحش رو من قبول ندارم تو هیچ کاری ، هر چی با احترام برخورد کنین نظرتون و حرفهاتون دیده میشه

@_mahyar   

ازتون خوشم میاد با غیرتیندست راستتون رو سر دغدددددغه مندا اورانیوم غنی کنا و غیر نژاد پرستای سایت

والا من بچه کوچیک دارم

آینده ش قراره تو همینجا ساخته بشه

میترسم از آینده تاریکی که این مهاجرای غیرقانونی دارن برای ایران رقم میزنن

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
حالا کدوم مسوولی به این کارزارها اهمیت میده

میدن 

حتما امضا کنید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن