سلام بچه ها ❌تاپیک نی نی یار پنج❌
این چند روزه مدام تاپیک افغان با ادبیات بد زده میشه و تو این تاپیکها پر فحاشی و توهینه ، یک بار حرف منو گوش بدین بدون جبهه گیری بدون عصبانیت ،
وقتی تو سایت مدام تاپیکی زده بشه که همه بیان فحاشی و توهین کنن امنیت سایت میاد پایین اینو باید بدونین ، بعد هر کس عضو میشه به خودش اجازه ی توهین میده ، سطح سایت میاد پایین جو سایت خراب میشه پر کاربر مریض و بد دهن میشه ارامشتون سلب میشه امنیت سایت کم بشه امنیت شما هم کم میشه
اگر واقعا قصد جنجال ندارین و قصدتون بیرون کردن اتباع هست می تونین با احترام بدون توهین تاپیک بزنین و همه رو دعوت کنین که همکاری کنن با مردم بعد قفل کنین شش تا تاپیک هر روز بزنین اصلا ممکنه گزارش نخوره و نترکه و بمونه و ده نفرم ببینن خوبه کارزار امضا کنین نگین فایده نداره فحش فایده داره که انتظار دارین تاپیک بزنین فحش بدین که برن؟
من دارم جلوی خراب شدن جو سایت رو میگیرم جلوی توهین های زیاد بعد بهم توهین میشه پس فردا که تمام سایت شد تاپیک اتباع ، تمام تاپیکها شد فحش و توهین و پست های بد تمام تاپیک ها شد داستانهای مختلف و حتی من دراوردی در مورد افغانها وقتی خسته شدین دیگه نیایین بگین نی نی یار چکار میکنه خوابیده؟ نه نخوابیدم هستم ولی من تنها مگه میتونم جلوی دویست تا تاپیک و ده هزار تا فحش و پست رو بگیرم؟ الان که دارم به خاطر امنیت خودتون سختگیری میکنم عصبانی میشین؟ الان که میتونم و هنوز تعداد تاپیکها اونقدر زیاد نیست؟ این سایت سیاستش بارداری بچه داری همسرداری خانواده اس بیشتر این موضوعات باید باشن نه همش دعوا و جنجال و فحش و توهین و ... ارامش خودتون سلب میشه ، شما اذیت میشین وگرنه من که تو سایت نمیام همون تو گزارشا هستم و کارمو میکنم حالا واسه این که عصبانی هستین و میخوایین حرف بزنین ، خب بزنین ولی قفل و با ادبیات درست با احترام پس خودتون همین الان وقتی کسی فحش داد مخالفت کنین حتی به مزاحمین حتی به دشمن حتی به اتباع فرقی نداره به کی فحش ممنوعه خودتون هر تاپیکی دیدین ادبیاتش خوب نیست گزارش بزنین بذارین یاد بگیرن با ادبیات خوب تاپیک بزنن پس فردا بچه های شما میخوان از سایت استفاده کنن پس نذارین محیط سایت خراب و الوده بشه مثل همین الان که سایت افتاده تو دست بچه های کاربرای عضویت 85 86 87 بعد بچه های شما چی میخوان یاد بگیرن از سایت فحش؟ توهین؟
از اول شروع میکنین فحشهای زشت و زننده که از اول تو سایت ممنوع بوده از همون سال 85 کی فحاشی ازاد بوده که انتظار دارین فحش بدین و تاپیک و خودتون حذف نشین؟ حتی تاپیکی که قفل کنین و فحش بدین هم ممنوعه
من بارها مگه نگفتم حتی به مزاحمین هم فحش ندین؟ فحش رو من قبول ندارم تو هیچ کاری ، هر چی با احترام برخورد کنین نظرتون و حرفهاتون دیده میشه