2777
2789

تو گوشیش دیدم که با یه دکتر هماهنگ کرده برای جراحی بینی می‌دونم که میخواد منو سورپرایز کنه امروزم می‌گفت اگه بینیتو جراحی کنی خوشگل تر میشی...

فکرشو نمیکنه گوشیو نگاه کنم از این عادتا نداریم اما من ته دلم راضی نیست نمیتونم بزنم تو ذوقش شرایط مالیمون الان اوکی نیست دلم نمیاد انقد هزینه کنیم برای یه عملی که واجب نیست کارای دکتر ودیدم تو اینترنت خوب بود اطرافیانم همه جراحی کردن فک می‌کنه من به اونا حسودی میکنم خودم اینجوری حس میکنم صب گفتم من اصلا تو فاز اونا نیستم برام مهم نیست اونا جراحی کردن دیگه هیچی نگفت به نظرتون چیکار کنم

من ارزومه

کاش شوهرمن راصی بشه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم دندون اسب پیش کشی و نمیشماره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شاید شوهرت با بینیت اوکی نیست  ....

شوخی میکنم.اگه اصلا تو فکر عمل نیستی رد کن.

اما اگه می‌دونی چندسال دیگه ممکنه عمل کنی.الان تو ذوقش نزن....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ماام شرایط مالی خوبی نداشتیم ولی چون اطرافیانم همه عمل کردن شوهرم منو سوپرایز کرد منم قبول کردم نزدم ...

چراگلم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
کاش شوهر منم اجازه بده عمل کنم

هرکس عمل کرده پشیمون اما به روی خودش نمیاره 

عمل کردن بینی فقط برای اونهایی که دماغ های وحشتناک بزرگی دارن مجاز 

بقیه همه اعتماد ب نفس پایین رنج میبرند

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
هرکس عمل کرده پشیمون اما به روی خودش نمیاره عمل کردن بینی فقط برای اونهایی که دماغ های وحشتناک بزرگی ...

خب مال منم بزرگه  اما شوهرم بهم میگه به صورتت میاد وهیچ زشتی نداره  ولی واقعا بزرگه ودوس دارم عمل کنم 

چرا پشیمونن دلیلشون چیه؟؟؟

خب مال منم بزرگه اما شوهرم بهم میگه به صورتت میاد وهیچ زشتی نداره ولی واقعا بزرگه ودوس دارم عمل کن ...

اگه گوشتی باشه که قطعا برمیگرده 

استخوانی باشه یه چیزی

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها