2777
2789

جهت یاداوری و ایده برای زندگی سالمتر بهتون گفتم. گلاب درمان چیزی نیست ولی بلقوه میتونه کمی شادابتون کنه و از یه سری مشکلات جزیی پیشگیری کنه مخصوصا تو تابستون❤️ شما هم اگه از اینکارا روتین انجام میدین بگین من ایده بگیرم

نه نریزید 

من ریختم بدن دخترم جوش های ریز زد گرمیش کرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بهار نارنج. خوبه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحا هرروز یه لیوان ابجوش و عسل چن قطره لیمو و خاکشیر میخورم

حالمو بهتر میکنه و پوستم صاف

صبحا قبل سرکار دوش میگیرم تو روز خیلی سرحالترم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

سه ماه پیش یکی بهم گفته بود این کارو کن برا روانت خوبه الان گفتی یادم اومد .گفت صبح ناشتا آب ولرم بخور یا توش لیمو ترش بریز بدنت سالم و سرحال میشه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

سه ماه پیش یکی بهم گفته بود این کارو کن برا روانت خوبه الان گفتی یادم اومد .گفت صبح ناشتا آب ولرم بخ ...

چه خوب.حالا من از اینستا یه محلول لیمو و عسل و سیر و روغن زیتوت یاد گرفتم که آسیایی ها صبح ها یه قاشق ناشتا میخورنش و میگن خیلی برای گوارش و سیستم ایمنی خوبه. میخوام درست کنم

عه مطمعنی از گلاب بوده؟

بله قطع کردم خوب شد

ی دوست دارم مشاور سلامته مال این شرکت های دمنوش فروش. اینقدر گفت ک من دادم دخترم اینجوری شد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بله قطع کردم خوب شدی دوست دارم مشاور سلامته مال این شرکت های دمنوش فروش. اینقدر گفت ک من دادم دخترم ...

🤣🤣

شاید نساختهدبه دخترت. من دو سه ماهی دارم میخورم این اتفاق نیفتاده برام

گلاب واسه هرکسی خوب نیست

✅️