2777
2789
عنوان

سرد شدن با شوهر

275 بازدید | 24 پست

دوستان ی سوالی  شده با شوهرتون بحثتون بشه و اون مقصر باشه  

و بیاید خونه اون محل نده و معذرت خواهی نکنه. 

شما هم سرد باشید نگاهش نکنید .

بهش چیزی نگید .

کار خودتونو بکنید ؟

اونموقع واکنش شوهرتون چی بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تغییر نکرده

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بی‌محلی تا خودش بیاد منت کشی

انگار نیس تو اون خونه غذاشو البته آماده میکنم شب هم حتی کنارش میخوابم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه پیش نیومده... درکل خیلی کشمکش نداریم باهم ولی شوهرت اگه مقصره و نمیاد آشتی مغروره و توام خیلی دم ...

عزیزم ی سوال چی باعث‌میشه ک‌خیلی بحث‌و‌دعوا ندارین شما سکوت میکنین کوتاه میاین؟؟

ی مدته خونمون میدون جنگه من خیلی زود عصبی میشم نمیدونم چیکار کنم

همسرمم خسته میاد سر ب سرش میذارم

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
عزیزم ی سوال چی باعث‌میشه ک‌خیلی بحث‌و‌دعوا ندارین شما سکوت میکنین کوتاه میاین؟؟ی مدته خونمون میدون ...

اتفاقا قبلا منم سکوت میکردم اما دیگه کشش ندارم جوابشو میدم

.