2777
2789
عنوان

شوهرم کلی پشت تلفن بهم توهین کرد چون من

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 40 پست
عزیزممممم اول برو یه لیوان گلاب بخوربعدش ریلکس کناینطور پیش بری بزن بکوب خواهین داشت😑یه غلطی کرده ی ...

خب حرفش بد بوده !! من چیزی نگفتم بهش که اینو بهم بگه !! یعنی چی زنمم بمیره نمیام ؟!! چون بهش گفتم پرنده هات اومدن بیرون ؟ چون گفتم بیا بزارشون بعد برگرد سر کارت ؟!! کار خودشه لازم نیست به کسی جواب پس بده فوقش نیم ساعت بیشتر میموند ولی دلش خواست اینجوری جواب منو بده توهین کنه ... منم باید یجوری جرش بدم حالم بده الان اصلا رید به حالم منم میخوام برینم به زندگیش

نمیتونم محل ندم الان اتیشی ام .. تلفن رو به روم بست وگرنه منم فوش میدادم

فحش بدی دعوا درست میشه بخاطر یه حرف آرامش زندگیتو بهم نزن حتما جو گیر شده یه چرتی رو گفته یه مدت محلش ندی درست میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حرفش بد بوده !! من چیزی نگفتم بهش که اینو بهم بگه !! یعنی چی زنمم بمیره نمیام ؟!! چون بهش گفتم پر ...

عزیزمممممم

شاید یه ثانیه قبل شما با مشتری با کارگر با... دعواش شده

شاید اعصابش خورد ببوده شاید مشکلی داشته

هر چند خیلی بد حرف زده خدا نکنه یه تارمو ازت کم شه

ولی شما خانومی کن سرسنگین باس همین

باز میکردم به ورمم نیست ولی باید برم تو هال میترسم یکیشون پشت در اتاقه

اخییی🥺

از چیشون میترسی چنگ بندازن روت؟ یا کلا از پرواز کردنشون میترسی   ترست واسه چیه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

منم همین جوری هستم دخترم وشوهرم به حرف نمیکنن بفروشن خیلی علاقه دارن ولی میدونن میترسم اصلااینجوری ب ...

خب شوهر منم میتونست قشنگ با زبون خوش بگه‌ نمیتونم عزیزم دستم بنده میتونی تلاش کنی تا به ترست غلبه کنی ؟

ولی به جاش فوش داد گفت غلط کردین گزاشتین بیان بیرون !! در صورتی که خودشون اومدن اصلا نمیدونم چجوری اومدن بیرون تو سقفن دست کسی نمیرسه بهشون 

خیلی بد حرف زد خداییش یه لحظه اون جملرو گفت حس کردم قلبم درد گرفت ... تو دعوا هم اینجوری حرف نمیزد .. ولی الان نمیدونم چش شد

عزیزممممممشاید یه ثانیه قبل شما با مشتری با کارگر با... دعواش شدهشاید اعصابش خورد ببوده شاید مشکلی د ...

خب سرسنگین باشم چی بهم میرسه ؟ پروتر میشه ! فکر میکنه حق با خودشه ! فکر میکنه از این به بعد میتونه حرچی دلش خواست بهم بگه ! تازه عذرخواهی نمیکنه !

چرا سکوت کنم ؟ دهنشو جر میدم گه میخوره میگه زنمم بمیره نمیام ..مگه من چی گفتم بهش که جلو کارگراش این ...

افرین خوشم اومد

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
راست میگی به فکرم نرسید .. خداییش میرم در بالکن رو باز میکنم دوتاشون فرار کنن دلم خنک شه .. حیف بالک ...

عروس هلندی ترس داره؟  توقفسن نوک میزنن بیرن ارومن تازه نوکهاشون هم دردچنانی نداره

بگو منم شوهرم بمیره نمیرم سر قبرشباید درو باز میکردی همشون فرار میکردنمرده شوهر هر چی مرده نامرده بب ...

👌👌👌👌👌👌

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خب حرفش بد بوده !! من چیزی نگفتم بهش که اینو بهم بگه !! یعنی چی زنمم بمیره نمیام ؟!! چون بهش گفتم پر ...

بری میان میشینن رو سرت 😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کلا میترسم نمیتونم دست بزنم بهشون

من همین فوبیا رو از حشرات دارم پروانه هارو خیلی دوست دارم ولی وقتی میبینمشون فرار میکنم😂😑

حالا ک شوهرت داره میاد حداقل کاری ک میتونه بکنه یا ی قفس درست حسابی بگیره یا کلا جوجو هاشو ببره بیرون چون شما میترسی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠