2777
2789

شوهرم کارگاه داره که کارش دست خودشه و دو سه تا کارگر داره.... بعد یه قفس پرنده داره تو خونه ... وصلش کرده به گوشه سقف و چهارتا عروس هلندی توشون هست ... من نمیدونم پسرم که ۴ سالشه چیکار کرده که در قفس باز شده و یهو دیدم همشون پرواز کردن ... من شدیداااااا میترسم از عروس هلندی فویبا دارم ... من رفتم تو اتاق زنگ زدم به شوهرم .. بهم گفت به من چه !! سعی کن خودت به ترست غلبه کنی .!! یعنی من التماسش میکردم که بیا کمکم کن رنگ به روم نمونده فوشم داد که من زنمم بمیره که این همه راهو نمیام اونجا کار دارم !! کلا ۱۵ دقیقه مسیرشه ..!! یعنی باورم نشد این حرفو جلو کارگراش بزنه تویهن کنه بهم به خاطر پرنده... منم داد زدم گفتم گه میخوری اینجوری حرف بزنی بیا پرندتوجمع پرتشون کن بیرون دیگه نمیخوامشون مرده شورشونوببرن قفس تو استاندارد نیست که راهت باز شد بچه دستش نمیرسه اصلااا !! .... بازم فوش داد اخرش گفت میاد .....

الان به شدت اتیشی شدم از طرز حرف زدنش !! خیلی بد حرف زد ... اومد خونه چی بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دعوا

در خونه رو باز کن همشون میرن بیرون

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بگو منم شوهرم بمیره نمیرم سر قبرشباید درو باز میکردی همشون فرار میکردنمرده شوهر هر چی مرده نامرده بب ...

راست میگی به فکرم نرسید .. خداییش میرم در بالکن رو باز میکنم دوتاشون فرار کنن دلم خنک شه .. حیف بالکنم تو هاله میترسم

چرا سکوت کنم ؟ دهنشو جر میدم گه میخوره میگه زنمم بمیره نمیام ..مگه من چی گفتم بهش که جلو کارگراش این ...

عزیزممممم اول برو یه لیوان گلاب بخور

بعدش ریلکس کن

اینطور پیش بری بزن بکوب خواهین داشت😑

یه غلطی کرده یه زری زده شما ببخشش

راست میگی به فکرم نرسید .. خداییش میرم در بالکن رو باز میکنم دوتاشون فرار کنن دلم خنک شه .. حیف بالک ...

نه‌ نرو حالاا گناهش بیافته گردن من 

ولی مردا همینن بیشعور و عوضین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

منم همین جوری هستم دخترم وشوهرم به حرف نمیکنن بفروشن خیلی علاقه دارن ولی میدونن میترسم اصلااینجوری برخوردنمیکنه شوهرم فوقش بازبون خوش میگه الان کاردارم ببین نمیتونی خودت کاریش کنی دیگه توهین لازم نیست شمابدحرف زدی باهاش یاکلامدلش اینجوریه؟اومدم اصلاهیچی نگوجمشون کنه میره دیگه کش نده الکی