2777
2789
رباط صلیبی منظورتونه؟برادرم عمل کرد چند سال پیش

خدا سلامتی بده بهشون عزیزم ایشالا دیگه هیچوقت بد نبینن.بله دو تا از رباطای صلیبیش و یکیم رباط خارجی همسرم پاره شده.خواستم بدونم پاهاش چقد باید خم بشه که جراحیشو قبول کنن؟شما ک تجربه داشتی میدونی؟ نمیدونم واقعا از کی باید سوال کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا سلامتی بده بهشون عزیزم ایشالا دیگه هیچوقت بد نبینن.بله دو تا از رباطای صلیبیش و یکیم رباط خارجی ...

خم شدنش رو اطلاع ندارم اما برادرم که آسیب دید زانوش بدجوری ورم کرد و نمیتونست راه بره. بعد از چند ماه و چندین جلسه فیزیوتراپی داشت عادی راه میرفت و حدودا بعد ۹ ماه عمل کرد. البته بگم که چون دانشجو بود طولش داد وگرنه زودتر هم میتونست عمل کنه.

برای عمل حتما دکتر خوب پرس و جو کنید و از آشناها و همه سوال کنید.

الانم بعضی وقت ها زانوش پیچ میخوره و ورم میکنه!

روند درمانش یه کم طولانیه.

اول کمی استراحت + فیزیو تراپی و بعد هم عمل جراحی و بعدش باز هم چند جلسه فیزیوتراپی

فقط بازم میگم دکتر خوب و معروف پیدا کنید و پیش هر اورتوپدی نرید!

بعد از عمل هم باید مراقبت کنه و فشار نیاره

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!