2777
2789
عنوان

موقع غر زدن شوهرم ول کرد رفت

103 بازدید | 3 پست

این عادت همیشگیشه هر موقع دعوا کنیم یا من غر بزنم وسط دعوا درو باز میکنه میره بیرون واینمیسته حرف بشنوه دلم میخاد خفش کنم اینقد عصبانیم دلم میخاد بزنم تو سر خودم وای که لج دراره کارش خب مث ادم وایسا دلیل قانع کننده بیار برا کارت بعد دعوا میگم چرا میری بیرون میگه یه حرفی میزنم که نباید بزنم بهتره برم بیرون میگم نمیگی من از عصبانیت میمیرم میگه برگردم خوب شدی راست هم میگه بهد چند ساعت که میاد دیگه چیزی نمیگم ولی من دلم میخاد بفهمه نه اینکه موضوع همین جور بمونه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از دعوا درو قفل کن

بخدا فکر خوبیه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻