2777
2789

فکر میکنم زیادی وابستم ودوسش دارم

مثلا مسافرت بدون شوهرم اصلا نمیتونم برم و اصلا فکرشم نمیتونم کنم 

مامانم اینا میخوان برن سفر ولی شوهرم کار داره نمیتونه بریم

از اینور هم تنها بهم نمیچسبه

این خیلی بده؟ از نظر خودم بده خیلییییی ولی...

کیا اینجورین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلبسته هستم وابستگی مریض وار یا یطرفه ندارم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

منم میرم از شدت دلتنگی لاغر میشم و پا میوفتم تا برگردم به زور مامانم میرم ولی اصلا نمی‌چسبه با این حال که بابامینا هررر کاری میکنن تا بهم خوش بگذره

💕🧚‍♀️                                               

من

نه من بدون ایشون جایی میرم ، نه ایشون بدون من (مگر سفر کاری و ماموریت باشه)

همه تفرحات و‌گردش و سفرهامون باهمه

خرید هم با هم میریم ختی اگه یه جوراب بخپاهیم بخریم

واقعیت اینکه با همسرم بیشتر خوش میگذره 😬

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

مطمین باش اونم خیلی دوستت دارهیه خانم ایده آل هستی و پیشنهاد میکنم بدون شوهرت مسافرت نری. این خیلی ب ...

ی بار مسافرت رفتم بدون اون

ینی عین زهرمار بود برام

بویی از مسافرت نبردم اصلا

نمیدونم... ینی این اخلاقم بد نیست؟

مننه من بدون ایشون جایی میرم ، نه ایشون بدون من (مگر سفر کاری و ماموریت باشه)همه تفرحات و‌گردش و سفر ...

همه اینایی که گفتی ماهم همینیم

حتی خرید سیب زمینی پیازم باهم😂

منم میرم از شدت دلتنگی لاغر میشم و پا میوفتم تا برگردم به زور مامانم میرم ولی اصلا نمی‌چسبه با این ح ...

دقیقا منم ی بار رفتم عین زهرمار بود

با اینکه همه چی عالی بود خانواده جای خوب و خوش ولی اون نبود