2777
2789
عنوان

اسم نی نی من

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اسمی انتخاب کن که بعدا دخترت هم از اسمش خوشش بیاد

دقیقا براهمین حساسم

اسم خودم و همسرم خوبه 

برا دخترمون خیلی وسواسی شدیم 

مثلا هستی و ثنا رو همسرم میگف

منم ناردین و ثنا و آیلا 

تانریم امودوم سنه باغلیدی...

خواهرم چند ماه دنبال اسم بود یعتی داشت دیوونه میشد از وسواسی 

اسم انتخاب میکرد دوروزبعدش میکفت نه خوشم نمیاد

بعدیه ماه مونده بودبه بدنیا اومدن بچش فهمید اصلا دختر نیست پسره

یه کاری نکنید که وقتی ادم بهتون فکر میکنه؛ دلش بگیره
نوا خیلی قشنگه یه دوستی هم داشتیم اسمش نوازش بود که نوا صداش می‌کردیم

ادر نوش جان با توجه به اینکه میدونم زبان شناسیت قوی هست یه سوال داشتم به نطرت بین اسمهای آیلا که به معنای نور و روشنایی ماه و اِلین که منسوب به ایل در حالت محاوره ای چیزی که متعلق به ایل باشد و آنیل  که به معنای مشهور و نامی هست کدوم بهتره؟ صمنا انیل تو ترکها برای دختر استفاده میشه ولی تو بعضی کشوره برای پسر.. به نطرتون این میتونه یه امتیاز منفی واسه اسم باشه؟

ادر نوش جان با توجه به اینکه میدونم زبان شناسیت قوی هست یه سوال داشتم به نطرت بین اسمهای آیلا که به ...

سلام نیلا جان

من خیلی با زبان ترکی و آذری آشنایی ندارم اما این معانی که برای آیلا و آنیل گفتین قشنگه. به نظر من این که یه عده اسمی رو به عنوان اسم پسر انتخاب کنن و یه عده دختر نکته منفی‌ای نیست. اگر معانی واقعاً همین باشه (چون روی نت هزار تا معنی الکی و من‌درآوردی و مجازی می‌نویسن، خوبه که از کسی که به ترکی آذری خوب آشناست هم بپرسید ) اسم‌های خوبی هستند. ببخشید ولی الین معنی نداره به نظرم... منسوب به ایل چه معنی می‌ده آخه

سلام نیلا جان من خیلی با زبان ترکی و آذری آشنایی ندارم اما این معانی که برای آیلا و آنیل گفتین قشنگ ...

ممنون اذرنوش جان.. اره الین اهنگش قشنگه.. ولی در عامیانه  معنای چیزی که متعلق به مردم باشد رو داره.. ولی آیلا رو همه جا و سایتهای خارجی هم‌ همین معنا رو زده

ممنون اذرنوش جان.. اره الین اهنگش قشنگه.. ولی در عامیانه  معنای چیزی که متعلق به مردم باشد رو د ...

ایل به معنای مردم نیس به معنای طایفه و فامیله

آیلا رو من خودم بیشتر دوس دارم 

تانریم امودوم سنه باغلیدی...