2777
2789
عنوان

بخون ک برات خوبه ❤️🌱

176 بازدید | 7 پست

دیشب شب خوبی نبود 

انگار دنیا تو قلبم مچاله شده بود و خب حس بدی داشتم به هزار و یک دلیل شخصی از کار و دانشگاه بگیر تا روابط نامعلوم با آدما دیشب تا نزدیک ساعت چهار بیدار بودم و هزاران فکر مخرب از ذهنم گذشت 

ولی صبح بیدار شدم البته صبح ک ن ظهر ، یک قهوه خوردم 

و فکر کردم خب که چی ؟؟؟ تا کی قرار این وضعیت کثیف و دنبال خودت بکشی ؟؟ و فکر کردم خب چه کاری حالم و خوب میکنه؟ فکر کردم ن آدما بودن ن فیلم ن کار ن درس 

یکم فکر کردم دیدم به به من چند وقته بخاطر همین گرفتاری ها ورزش و ول کردم باشگاهی ک جفت خونس 

تصمیم گرفتم پاشم امروز برم باشگاه حالم و خوب کنم 

توام اگ حالت بده دنیا تو قلبت مچاله شده پاشو یک کاری و ک خیلی وقته تو سرت هست و ولش کردی و شروع کن حتی باشه یک کار کوچیک نقاشی یا پختن یک کیک 

همین امروز پاشو زن دنیا دو روزه تا کی میخوای بشینی و غم رو قلب ظریفت و بیشتر پ بیشتر کنی ؟ 🩷🌱🌸

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

میشه بیاید تاپیک اخرم 

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مااینجور مواقع بیدارمیشیم یه چای شیرین میزنیم ردیف میشیم💕

همینم خوبه 

همیشه ک نباید یک کار خیلی بزرگ انجام بدی همین کوچولو کوچولو ها از همه چی بهتره 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️