2777
2789

من یک ماه بود سفر بودم الان برگشتم دیدم رو ماشینم تو پارکینگ ساختمون رو ماشینم کلی خاک نشسته نزدیک شدم دیدم چیز بدی کشیدن و فوش نوشتن به نظرتون چیکار کنم برم به مدیر ساختمون بگم دوربین هارو چک کنیم ببینم کدوم همسایه بیشعوری اینکارو کرد  یا بیخیال بشم خیلی عصبی شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو بگوشاایدم کار بچه مچه بوده

عذر میخوام ولی بچه تصویر آلت تناسلی مرد رو برای چی رو یک ماشین باید بکشم واقعا هم عصبی شدم هم خجالت کشیدم آنقدر سریع با دستم پاک کردم حواسم نبود عکس بگیرم بعدم گفت فدا سرت اگر بخوام پیگر بشم دوربین رو به روماشینم هست می افته تو اون خوبیش اینکه مدیر ساختمونمون خانم نمیدونم برم پیگیری کنم چیکار کنم