2777
2789
عنوان

جاری پر توقع

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان حریم براش تعیین نکنین میشه وظیفه هر بار که داداشتون میاد براش ادکلن بیاره🙄بگید که شرمنده نم ...

قربون ادم چیز فهم!آخه اصلا ارتباطی هم با هم نداریم طی 15 سالی که من باهاش جاری شدم تا حالا دوبار رفتم خونش البته اون بیشتر امده و شب هم مونده.

از الان حریم براش تعیین نکنین میشه وظیفه هر بار که داداشتون میاد براش ادکلن بیاره🙄بگید که شرمنده نم ...

من خودم یک سری برای مادرشوهر یک ادکلن خریدم خداییش خیلی وقت گذاشتم چون از پسرم هم تا دوسالگی نگهداری کرده بود با ذوق بهش دادم. فوری گفت اینو بدمش به جاری کوچیکه تازه نامزد بودند. گفتم نه تورو خدا مخصوص شما خریدم بوش برای شما مناسبه!

من خودم یک سری برای مادرشوهر یک ادکلن خریدم خداییش خیلی وقت گذاشتم چون از پسرم هم تا دوسالگی نگهداری ...

ای خدا انقد از این رفتارا داشته همه فهمیدن هر چی دم دستشون میاد میخوان بهش بدن😑