2777
2789

قبل از ازدواجم یکی از  همکارام ازم خواستگاری کرد یه مدت آشنا شدیم ولی بخاطر گذشته بدی که پدرم داشته خانوادش مخالفت کردن و قضیه تموم شد ی ماه بعدشم ازدواج کرد روبیکا پیام داده که طلاق گرفتم و دلم برات تنگ شده در حالی که می‌دونه من دیگه متاهلم منم بلاکش کردم بعدشم اومد ی جای دیگه پیام داد اینارو گفت .... میترسم برای زندگیم شر بشه امکان خریدن خط جدید ندارم که مزاحم نشه به دلایلی لطفا راهنمایی کنید 

هستید پیامشو بزارم؟

راضی به رضایش🩵

همون بلاک کن دیگع

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک میکنم با خطای مختلف میاد

بگو میرم شکایت میکنم باباتو درمیارم 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

من واقعا برام عجیبه ک چطور یه دختر دیگ انقد زود وآماده و ازدواج میکنه؟ 

تو ۱ماه؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من واقعا برام عجیبه ک چطور یه دختر دیگ انقد زود وآماده و ازدواج میکنه؟ تو ۱ماه؟

بعد ۱ ماه فقط خواست بیاد خواستگاری نخواستیم ازدواج کنیم که😂 حرص نخور

راضی به رضایش🩵