2777
2789
عنوان

فوبیای دارم چیکار کنم

134 بازدید | 14 پست

فوبیای آب دارم و هیچوقت نتونستم شنا یاد بگیرم 

الان که تابستونه وقتم آزاده گفتم شاید اگه برم کلاس بتونم یاد بگیرم و باهاش مقابله کنم چون بدجوری دارم اذیت میشم 

بنظرتون میتونم برم و یاد بگیرم؟

و اینکه از هزینه های کلاس شنا اطلاعی دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم که منو خییییلی فحش میدین،ولی با ترستون روبرو بشید،کم نیارید،ما همه میدونیم که شما قوی هستید ...

به کلام اسونه 

خودمم بارها خواستم باهاشون روبرو بشم ولی نمیتونم 

نه به اجبار کسی و بلکه با میل خودم بوده ولی نتونستم 

من اگه عمق استخر زیاد باشه و نتونم کف استخر رو ببینم اصلا جرات وارد شدن به آب رو ندارم.

من همون نیم متری ام نمیتونم برم 

اگرم میرم همون گوشه تو آب وایمیستم یا لبه نیم متری رو میگیرم راه میرم تو آب 

اصلا شنا بلد نیستم

به کلام اسونه خودمم بارها خواستم باهاشون روبرو بشم ولی نمیتونم نه به اجبار کسی و بلکه با میل خودم بو ...

منم فوبیای خییلی چیزا رو دارم و دارم باهاشون مقابله میکنم، پس درکتون میکنم، گفتم من ایمان دارم‌شما قوی هستید فقط دو چیز رو فراموش نکنید اول خداو دوم اینکه خیلی نفس بکشید،جواب میده

همه ي فوبياها علت دارن تا ريشه يابي نشن حل نميشه اول برو تراپيست

درسته 

جدیدا خیلی دارم اذیت میشم و از اون بدترش برخورد اطرافیانمه که درک نمیکنن این ترسو

متاسفانه به لابی فوبیا دارم هر جا میخواد باشه لابی بیمارستان محل کار یا هر چی

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
منم فوبیای خییلی چیزا رو دارم و دارم باهاشون مقابله میکنم، پس درکتون میکنم، گفتم من ایمان دارم‌شما ق ...

ممنون ازتون 

منم از خیلی چیزا فوبیا دارم 

بهشون فکر میکنم حالم بد میشه و در اولین فرصت میرم تراپيست چون خیلی از کارامو تحت شعاع قرار میده 

آسانسور اصلا نمیرم 

ارتفاع یطرف 

ولی آسانسور و یه مورد دیگه از همه جدی ترن

متاسفانه به لابی فوبیا دارم هر جا میخواد باشه لابی بیمارستان محل کار یا هر چی

ای وای 

اینو نشنیده بودم ولی کاملا میفهمم چی میگی

من از کنار آسانسورم رد میشم حالم بد میشه حتی استرس بقیه ام که تو آسانسور هستن رو دارم