2777
2789

دوستان طبق پست قبلی که گذاشتم با توجه به نظرات دوستان مجازی و حقیقی  قرار این شد که همسرم رو ببخشم و بهش فرصت بدم ...همسرم گفت دختره رو بلاگ کرده و دیگه تکرار نمیشه منم با اینکه داغونم و دل شکسته قبول کردم...الان دو هفته گذشته من هنوز دلم آروم نشده و با اینکه عاشق شوهرم بودم نسبت بهش حس نفرت و بی وفایی دارم....دیشب داشتم با گوشیش تو اینترنت سرچ میکردم همسرم هواسش نبود داشت تلویزیون میدید...دیدم هنوز با دختره چت میکنه تو واتس و تلگرام و اینستا چون قبلا بهم نشون داده بود بلاگش کرده ...ولی بازم از بلاگ درأورده و پاک میکنه بعد صحبت کردن چون شبا چک مبکردم هیچی نبود ولی خدا دستشو رو کرد دیدم هنوز پاک نکرده با هم چت میکنن...خیلی  ناراحت شدم و دلسرد...الان چیکار کنم بازم باهاش ادامه بدم دوتا بچه کوچیک دارم بخاطر اونا دارم تحمل میکنم...دختره عوضی ول  نمیکنه قبلابهم گفت عاشق شوهرم شده و بدستش میاره...خدا ازش نگذره....همش برای شوهرم کلیپ عاشقانه میفرسته...أهنگ عاشقانه ...چت عاشقانه...دارم خفه میشم....با اینکه هنوزم خیلی عاشق شوهرمم ولی می‌بینمش حالم بد میشه که داره باز با تمام گریه ها و ناراحتی های من یواشکی به کارش ادامه میده بهش حس تنفر پیدا کردم...همه میگن بخاطر بچه هات بمون ولی دارم دق میکنم.... دارم از ناراحتی میمیرم خدا سر هیچکی نیاره...نه راه پس دارم نه راه پیش...شبا تا صبح بیدارم نمیتونم بخوابم ..اعصابم ضعیف شده...شما بودید چبکار میکردید...میدونم دختره ول نمیکنه و شوهرمم انگار بهش یا وابسته اش یا عذاب وجدان داره ولش نمیکنه الکی چراغ خاموش  ارتباط داره و به من میگه عاشقمه و فقط منو میخواد ....بگین چیکار کنم بچه ها....😢🙏😢😫

خدا کمکت کنه فقط

خیلی ناراحت شدم برات

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

میتونی میدونو خالی کنی و زندگی تو دو دستی تقدیم اون دختره بکنی ، میتونی اراده کنی و چنان ادبش کنی که دیگه از این غلطا نکنه ،نه اون نه همسرت

البته اگه فک میکنی موندن با همسرت ارزش شو داره (که البته اگه پدر خوبی برای بچه هات هست می‌تونه ارزش شو داشته باشه و بهم زدن این زندگی به طوفان بعدش نیرزه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابرو واسه دخترع نزار برو چنان گیرش بیار بزنش ک دگ از این غلطا نکنه

از پیاما هم حتما عکس داشته باش

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

چرا نمیری سر کارش  با کارفرما شون بگی شغلش چیه ی کاری کن اخراجش کنن چتارو ببر نشون خانواده دختر بده با بچه هات برو بگو ببینید من طلاق بگیرم این بچه ها رو باید دخترتون بزرگ کنه ااا   به پدرش بگو برادرش

ببین من شبیه زندگی تو رو از نزدیک دیدم. شوهرت که میگی دوستش داری قطعا آدم خوبیه. این که خیانت میکنه بهت حق میدم ازش متنفر باشی ولی فکر کن ببین اگه این دختر از زندگیت حذف بشه زندگیت خوب میشه؟ اگه آره و از زندگی قبل از حضور این دختره راضی هستی پس به هیچ عنوان میدون خالی نکن. قراره روزهای سختی داشته باشی اما به بچه هات نگاه کن و خودت قوی کن که دختره رو از زندگیت حذف کنی.یه چیز بهت بگم تو این موارد بدترین چیز اینکه اونی که حق باهاشه معمولا ضعف نشون میده پس با تاکید میگم قوی باش. و یه چیز خیلی مهم احتمالا شرایطی برات پیش میاد که ممکنه کاری بکنی بعدا پشیمون بشی چون دقیقا اعصاب و روانت درگیره پس از الان برای خودت قانون بزار که احترام خودت و همسرت حفظ کنی و کاری نکنی بعد از حذف دختره از چشم هم بیوفتین. 

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

فقط و فقط آدرس خونه ی دختره رو پیدا کن و برو  به خانوادش بگو  اگه دیدی سلیطه بازی در میاره  تو سلیطه تر شو تنها هم نرو.. تا میتونی تهدیدش کن پاشو از زندگیت بکشه بیرون...

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
اینارو باید برد تو خرابه سیخ داغ کرد اونجاشون تا ابد حس و حالشون ازبین بره

آره بخدا مردا خیلی احمق شدن فوری دنبال دو کلمه حرف عاشقانه این انرژی و اگر روی زن خودشون بزارن جونشون براشون میدن

اینقدر چیزها دلم میخواد بهت بگم آخه دارم نمونه خراب شده رابطه ای رو از نزدیک میبینم و الان میبینم چه اشتباهاتی کرد. ببین اینکه میگن آبروریزی کن و ببخشید شلافه بازی در بیار بهشون حق میدم چون همه زنیم و روانمون به هم میریزه اما اینکار فقط مقطعی حالت خوب میکنه و ممکنه شرایط برات خوب نکنه و بدتر از چشم همسرت بیوفتی. پس هر کاری میکنی یکی اینکه خودت مدیریت کن و به هیچ عنوان ابرو و احترام همسرت از بین نبر. کاری کن بعد از این ماجرا هر وقت همسرت به این قضیه فکر میکنه احساس شرم کنه از رفتارت نه اینکه پیش خودش بگه من تا حالا فکر نمیکردم که شریک زندگیم چنین وقاهتی داشته باشه. مطمئن باش اگه قوی باشی میتونی شرایط خوب کنی فقط زمان میبره. من جای تو باشم دقیقا میرم با خانواده دختر حرف میزنم با خود دختر حرف میزنم و اگه بتونی دختر و همسرت با هم رو در رو کنی که عالیه بعد حرفاتو بزنی حتی با داد اما نه بی احترامی. باور کن شرایط برات بهتر میشه. 

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  
ببین من شبیه زندگی تو رو از نزدیک دیدم. شوهرت که میگی دوستش داری قطعا آدم خوبیه. این که خیانت میکنه ...

اونوقت شوهره این وسط هیچ کاره ست ؟

مظلوم طفلکی؟

این مردک بیشعور فکر نکرده متاهله متعهده بچه داره؟

این مرده که باید دخترای اینجوری رو رد کنه چون زن و زندگی داره

اون زنا که معلوم الحالن سینگلم هستن تعهدی ندارن به کسی گاهی شیطنت میکنن

مشکل از مرده 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️