2777
2789

نمی‌دونم روحه یاجن کدومه

من واقعا صدا می‌شنوم شبها به وضوح....

مثلا قشنگ صدای شوهرمو همین امشب شنیدم

از دستشویی اومدم بیرون داشتم دستهامو خشک میکردم دقیق اومد پشت پرده البته چیزی ندیدم فقط حس کردم از پست پرده گفت هنوز بیداری منم گفتم آره

اما تا پرده رو کنار زدم دیدم کسی نیست رفتم اتاق دیدم خوابه خواب....

درضمن این چندبار دیگه تکرار شده 

یا یه بار دیگه قشنگ از حموم صدا اومد فکر کردم شوهرم رفته حموم رفتم دیدم کسی حموم نیست وباز دیدم شوهرم خوابه

فقط هم شبها صدا می‌شنوم

حالا چیکار کنم که دیگه صدا نشنوم حوصله جن واینا ندارم

چطور نترسیدی؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور نترسیدی؟

راستش ترسیدم ولی بعد با خودم میگم چیکار می‌تونه بکنه جز صدا خدا بزرگترینها که همراهمه

ولی حوصله ترس ندارم راستش اگه ادامه پیدا کنه ترسم زیاد میشه

راستش ترسیدم ولی بعد با خودم میگم چیکار می‌تونه بکنه جز صدا خدا بزرگترینها که همراهمهولی حوصله ترس ن ...

آیت الکرسی بخون هر عصر اسفند دود کن اب نمک بپاش دور تا دور خونت از گوگل یاد بگیر اصولیش رو بعد اینکارو کن اجته ست روح نیست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

حوصله ترس نداره.... 😐

آخه ترسیدن روانم رو بهم میریزد عجیب ترسو هستم

از درون دارم القا میکنم که نمی‌ترسم ولی ادامه پیدا کنه دیگه اذیت میشم از ترس زیاد

نظر دوستان‌محترم ولی سعی کن تا میتونی قرآن بخون تو خونه،محدود نمیکنم به سوره خاصی ولی فقط قرآن‌بخون همچنین از بیرون ی دعای نادعلی بگیر و حرز کن و همراهت داشته باش

کار که من گفتم رو انجام بدید موقع اذان از تلوزیون پخش کنید صدارو باند کنید تاچند روز رفع میشه

معمولا اذان پخش میشه تو خونه ولی فک کنم اذان زنده مهمه خودم باید موقع اذان با صدای بلند اذان بگم

ببین اگر این نشانه هارو فقط خودت میبینی ممکنه مبتلا به اسکیزوفرنی باشی.

اگه به جز خودت ، همسرت یا کس دیگه ای هم دیده واقعیه احتمالا. 

ولی من تا حالا همچنین چیزی نشنیدم.

احتمالا خیالاتی شدی یا تاپیک سرکاریه

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش

سلام عزیزم درخواست دوستی دادم میخواستم از روماتیسم بپرسم من هفت ساله درگیرم دیگه فلج شدم با پردنیزولون و آمپول سینورا یکم حرکت دارم اونم با درد گاهی فلج میشم شما با اسپند خوب شدی ؟؟ تو رو خدا برام توضیح بده ب نظرت من اسپند بخورم بهتر میشم از درد فقط خدا رو صدا میکنم