2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من لیزر کردم واسه جای جوشچند ماه دیگم میرم واسه فیلر زدن جایجوشاساب نکردنمولی در کل برا جاب جوش روش ...

میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ انجام دادین؟

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
فردا صبح وقت دارم نمیدونم چرا الان دودلم برم انجام بدم میترسم

شما راکوتان هم میخوریذ؟

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
من لیزر کردم واسه جای جوشچند ماه دیگم میرم واسه فیلر زدن جایجوشاساب نکردنمولی در کل برا جاب جوش روش ...

من صورتم خیلی عمیق نیست فرورفتگیاش فقط ی طرفمه اونم میترسم برم هزینه کنم وقت بزارم جواب نده

از دکتر الهه لطفی وقت گرفتم ی دوساعتی راه دارم🙂

من صورتم خیلی عمیق نیست فرورفتگیاش فقط ی طرفمه اونم میترسم برم هزینه کنم وقت بزارم جواب ندهاز دکتر ا ...

انتظار معجزه نداشته باش برا بار اول

اولش باد میکنه حس میکنی کاملا خوب شده 

ولی بعد که بادش بخوابه معلوم میشه

ولی در کل با این روشا کم میشه عمقشون کم کم

نهپارسال یهو صورتم جوش زد رفتم دکتر تقریبا دوماه خوردم ریزش مو آورد برام گذاشتم کنار

خب بعدش دیگه جوش نزدید؟

نه میکرو تاثیرش خیلی کمتر از لیزره به گفته دکترا

آها ممنونم

شما راکوتان هم مصرف میکنید؟

انتظار معجزه نداشته باش برا بار اولاولش باد میکنه حس میکنی کاملا خوب شده ولی بعد که بادش بخوابه معلو ...

پس با یه بار خوب نمیشه؟🙂

تو کارای اقدام به بارداریم تقریبا همه کارامو کردم دندانپزشکی و....گفتم اینم انجام بدم خیالم راحت شه پس اشتباه کردم🫥

بنظرت بزارم بعد؟