بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من لیزر کردم واسه جای جوشچند ماه دیگم میرم واسه فیلر زدن جایجوشاساب نکردنمولی در کل برا جاب جوش روش ...
میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ انجام دادین؟
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
فردا صبح وقت دارم نمیدونم چرا الان دودلم برم انجام بدم میترسم
شما راکوتان هم میخوریذ؟
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
نهپارسال یهو صورتم جوش زد رفتم دکتر تقریبا دوماه خوردم ریزش مو آورد برام گذاشتم کنار
خب بعدش دیگه جوش نزدید؟